Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση - ομιλία. Να είμαστε όλοι/ες εκεί !!!

Δημήτρης Μπαλαγιάννης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε ΑλλιώςΓεννήθηκα το 1961 και είμαι κάτοικος Κορυδαλλού. Εργάζομαι σε
εκδοτικό συγκρότημα ως τεχνικός τύπου. Από τα φοιτητικά μου
χρόνια έως σήμερα έχω ενεργή συμμετοχή στο χώρο της Αριστεράς.

Σπυριδούλα Θεοχαρίδου, υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Δημήτρης Ταμπάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Νίκος Μαρινάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Γιώτα Καζαντζή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Νίκος Γαβαλάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Λουδοβίκος Δενδρινός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Μάνος Αξιώτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Πάμε Αλλιώς


Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Το Πάμε Αλλιώς και η υπ.Δήμαρχος, Καίτη Κυλάκου, στην παρέλαση της 28ης ΟκτωβρίουΒίκυ Παπαγεωργίου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Σας καλεί το Σάββατο 30-10 στις 8 το βράδυ σε μια συνάντηση με παραδοσιακό λικέρ και κουβέντα..Που? στη Χουζουρλού.Στέλιου Καζαντζίδη ( Ρόδου) 31 - χάρτης εδώ www.houzourlou.gr

Η Βίκυ είναι απόφοιτη του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Κορυδαλλού. Συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό κίνημα των καταλήψεων το 1991. Ακτιβίστρια με συνεχή παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στους κοινωνικοπολιτικούς αγώνες. Είναι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον Ευρωπαικό Πολιτισμό και ασκεί το επάγγελμα της φυσιοθεραπεύτριας. Είναι υποψήφια με την Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» που στηρίζεται από τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Ανανεωτικής Αριστεράς και της Οικολογίας στον Κορυδαλλό

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Το «Πάμε Αλλιώς» και η υποψήφια Δήμαρχος Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκαν το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κορυδαλλού στην οδό Ταξιαρχών.

Την Τετάρτη 27-10-2019 το «Πάμε Αλλιώς» και η υποψήφια Δήμαρχος, Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκαν το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κορυδαλλού στην οδό Ταξιαρχών.
Διαπίστωσαν και από κοντά , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, τη μεγάλη ταλαιπωρία που κάθε μέρα υφίστανται οι ασφαλισμένοι για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν για απλές εξετάσεις στα ιατρεία, για να προγραμματίσουν ραντεβού και επίσκεψη, περιμένοντας πάνω από μήνα.
Η κυρία Κυλάκου επισήμανε στους γιατρούς, τους εργαζόμενους του ΙΚΑ, αλλά και στους ασθενείς, την ανάγκη της αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην συρρίκνωση των κοινωνικών κατακτήσεων, στην εξαφάνιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και στην εξαθλίωση των ασφαλισμένων, που επί τόσα χρόνια καταβάλουν τις εισφορές τους.
Τέλος κάλεσε όλους τους πολίτες σε εγρήγορση, και επιφυλακή, γιατί όπως εκτιμά, η κυβέρνηση μετά τις Δημοτικές εκλογές έχει ήδη αποφασίσει νέες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, την ώρα που προαναγγέλλει μέσω της αρμόδιας Υπουργού Κυρίας Κατσέλη, την παράδοση της κοινωνικής ασφάλισης στους ιδιώτες άνευ όρων.

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του “Πάμε Aλλιώς” στα γραφεία του ΟΑΕΔ στη Νίκαια

Χθές, 26-10-2010, αντιπροσωπεία του συνδυασμού "Πάμε ΑΛΛΙΏς" με επικεφαλής την Υπ. Δήμαρχο, Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΑΕΔ στη Νίκαια και συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και τη Διευθύντρια, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν την ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που εγγράφονται στις λίστες της ανεργίας. Σε μήνυμα της προς στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας η κυρία Κυλάκου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα θύματα των επιπόλαιων και καταστροφικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν την τελευταία τουλάχιστον 25 ετία, είναι και πάλι οι νέοι, οι γυναίκες, αλλά και όλοι πλέον οι πολίτες που είτε αντιμετωπίζουν άμεσα το πρόβλημα της ανεργίας, είτε καθημερινά ζουν με αυτήν την απειλή. Απεμπολώνται ολοένα και περισσότερες κατακτήσεις που για χρόνια δόθηκαν μάχες, μετατρέποντας την αγορά εργασίας σε καθημερινό «ριγκ» εκβιασμών, εξευτελισμού και εκμετάλλευσης. Είναι η ώρα της ευθύνης και της επιλογής για όλους. Είναι η ώρα της ανατροπής και της ρήξης με ότι μας καταδικάζει στο γκρίζο και την απόλυτη μιζέρια, υπερψηφίζοντας τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής και Ανανεωτικής Αριστεράς και των Κινημάτων της Οικολογίας ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.»

Τέλος η Κυρία Κυλάκου έκανε έκληση προς όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις αμέσως μετά τις εκλογές , να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα εξετάσει μέτρα και παροχές, για τους ανέργους του Κορυδαλλού από μεριάς της Δημοτικής Αρχής.

Το Γραφείο Τύπου

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Το "Πάμε Αλλιώς" αλλάζει τους συσχετισμούς στον Κορυδαλλό

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 22-10-2010 και ώρα 9μμ, τα εγκαίνεια του εκλογικού περιπτέρου και παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του "Πάμε Αλλιώς" από την υποψήφια Δήμαρχο, Καίτη Κυλάκου.
Παρευρέθηκαν:
Αντιπροσωπεία απο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο ¨"Ελεύθερη Αττική" του Αλέκου Αλαβάνου και ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.
Αντιπροσωπεία απο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο ''Αττική Συνεργασία όχι στο Μνημόνιο" του Αλέξη Μητρόπουλου και η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης Λία Φράγκου.
Εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Ιωακειμίδη.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Κώστας Παπαδόπουλος, της ''Δημοτικής Κίνησης Κόντρα στο Ρεύμα''.
Αντιπρόσωπος του ''Καλημέρα Κερατσίνι'' και του υποψηφίου Δημάρχου Λουκά Τζανή. Αντιπροσωπεία απο το ψηφοδέλτιο ''Συμμαχία στον Πειραιά'' του Νίκου Λεγάκη.
Απο την Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού ο Β.Πριμηκύρης και ο Σ.Λεουτσάκος. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά Μ.Σαρρής. Εκπρόσωπος της Γραμματείας Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Ο Σπύρος Γαβριήλ, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού και υποψ. Δήμαρχος το 2002 της Δημοτικής Κίνησης ''Καλλίτερο Αύριο'' Σ.Γαβριήλ.

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Ζωή Τούντα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Γεννήθηκα στη Νίκαια το 1976 και ζω στον Κορυδαλλό από το 1978. Υπήρξα μέλος της ομάδας βόλεϊ Άρτεμις Κορυδαλλού. Τελείωσα το 4ο Γενικό Λύκειο Κορυδαλλού και συνέχισα τις σπουδές μου στο χώρο της Διαφήμισης και Επικοινωνίας καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Δραστηριοποιούμε στις επιτροπές διόδια-stop και στην Κίνηση Πολιτών Κορυδαλλού ενάντια στο μνημόνιο, από την ίδρυσή τους.

Ελένη Παγώνη , υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Η Ελένη Παγώνη είναι καθηγήτρια φιλόλογος στο Εσπερινό Γυμνάσιο Νίκαιας. Είναι πτυχιούχος του Ιστορικού- Αρχαιολογικού τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα καλλιτεχνικής φωτογραφίας στη Σύρο με τον Πλάτωνα Ριβέλη. Πραγματοποίησε δύο ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας στη Νίκαια και τον Κορυδαλλό. Συμμετέχει επίσης σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας με τους Φωτοερευνητές του Πειραιά.

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Νίκος Γαβαλάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Γεννήθηκε το 1970 στο Κορυδαλλό και κατοικεί όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας. Το έτος 1985 αποφοίτησε από την Σχολή Κομμωτικής Αμάραντου και εργάσθηκε ως κομμωτής.
Εκφράζει σταθερά την αλληλεγγύη του στους μετανάστες/στριες από τις τρίτες χώρες και συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους.
Επίσης συμμετέχει σε ερασιτεχνικές ομάδες χορού και αθλητισμού.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται στις οργανώσεις προστασίας καταναλωτών και δανειοληπτών.
Διατηρεί δική του επιχείρηση κομμωτηρίου στον Κορυδαλλό, στην Πλατεία Μερκάτη, με την επωνυμία «Free Hair Νίκος Γαβαλάς». Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπεσίρη με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Τάρικ , 4 ετών, την Μάριαμ, τριών ετών και τον Σαντίκ, μερικών ημερών.


Νίκος Γαβαλάς
Ερεχθείου 39 ,
τηλ. επικοινωνίας: 210-5698353-6932910143

Χάρης Κορογώνας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Ζω στον Κορυδαλλό, όπου και ενεργοποιήθηκα επαγγελματικά με το κατάστημα «ΛΩΤΟΣ», από το 1984.
Εξακολουθώ να ασχολούμαι επαγγελματικά στο χώρο των βιολογικών προϊόντων
και μετέχω ενεργά στις διαδικασίες του κινήματος βιολογικής γεωργίας. Μεταξύ
άλλων είμαι ιδρυτικό μέλος της «Ευωνύμου Οικολογικής Βιβλιοθήκης» και
ιδρυτικό μέλος της ΔΗΩ (Οργανισμός Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων).
Από το 1987 είμαι μέλος του Συλλόγου Οικολογικής Γεωργίας Ελλάδας, και
του Συλλόγου Καταστηματαρχών Βιολογικών Προϊόντων. Μετείχα στη
Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου Βιολογικής Γεωργίας το 2003.
Μέλος της «Οικολογικής Συνεργασίας Π.Φαλήρου».
Συμμετέχω στα κοινά ενδιαφερόμενος για τα τοπικά και περιβαλλοντολογικά
θέματα, μέσα από το χώρο του Συνασπισμού και των κινημάτων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΕΓΑΚΗ


Με βαθιά οδύνη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά ανακοινώνει προς τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το θάνατο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της, υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΑΚΗ, μετά από σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή.

Ο γιατρός Νίκος Λεγάκης, επικεφαλής του μεγάλου ενωτικού δημοτικού ψηφοδελτίου της αλληλεγγύης, της οικολογίας και της ανατροπής, «Συμμαχία στον Πειραιά», αγαπημένος σύντροφος στις μάχες των τοπικών κινημάτων, στα Καμίνια, στο Νέο Φάληρο, στη Λεύκα, αποτέλεσε υπόδειγμα αγωνιστή της αυτοδιοίκησης. Ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν επιδίωξε να εξαργυρώσει τους τίτλους του πανεπιστημιακού δασκάλου και του δημοτικού συμβούλου, τους οποίους επάξια έφερε. Διαλέγοντας ως κύριο ρόλο της ζωής του, αυτόν του λαϊκού γιατρού, δίπλα στους απόκληρους των εργατικών συνοικιών του Πειραιά.
Αφού κατόρθωσε να ενώσει τις ριζοσπαστικές και οικολογικές κινήσεις της πόλης, τις διασπασμένες πολιτικές μας δυνάμεις, αφού μας έδωσε ένα τελευταίο μάθημα ενότητας, δημοκρατικού ήθους αλλά και ατομικού θάρρους, έφυγε για τη δύσκολη εγχείρηση στο Λονδίνο, περήφανος, ευτυχισμένος και αισιόδοξος ότι θα αλλάξουμε τον Πειραιά.
Τιμάμε τον Νίκο Λεγάκη και συνεχίζουμε τον κοινό μας δρόμο, στα ίδια τα βήματα της ελπίδας που μας ενέπνευσε.


Πειραιάς 21 Οκτωβρίου 2010

Εκτακτο δελτίο Τύπου της Δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με βαθιά οδύνη, η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» ανακοινώνει προς τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το θάνατο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΑΚΗ, μετά από σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή.
Ο σεβασμός στη σημασία που έχει για όλους μας η απώλεια του Νίκου μας επιβάλλει αυτή τη στιγμή να μη συμπληρώσουμε αυτή την ανακοίνωση με τίποτε άλλο.
Το Γραφείο Τύπου

Τετάρτη 20-10-2010 ώρα 21:00

Ανακοίνωση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ για τον θάνατο του Νίκου Λεγάκη

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Νίκου Λεγάκη. Υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής που αφήνει πλούσια παρακαταθήκη με τους αγώνες του για την Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία του Πειραιά. Ο Νίκος Λεγάκης υπηρέτησε με αφοσίωση την Ιατρική και τον άνθρωπο. Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά και τους οικείους του.

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Περσίδου Ειρήνη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΄΄Πάμε Αλλιως''

Περσίδου Ειρήνη του Ιωάννη και της Γεωργίας .
Γεννημένη το 1982 κατοικεί στον Κορυδαλλό. Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος΄΄Ιστορία, Λαογραφία και Πολιτισμός΄΄ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνων.
Εισηγήτρια στο Διαβαλκανικό Συνέδριο εθνολογίας και ανθρωπολογίας.
Συμμετείχε σε έρευνες εθνογραφίας και συγκριτικής λαογραφίας των Βαλκανίων και στην ερευνητική μελέτη της λαϊκής λογοτεχνίας και των αφηγήσεων ζωής των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.
Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Ιδιωτική εκπαίδευση.

Άννα Σιγάλα ,υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΄΄Πάμε Αλλιώς΄΄


Άννα Σιγάλα του Βασιλείου

Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό και προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Εργάζεται και παράλληλα σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Κατέχει πτυχίο γαλλικής γλώσσας SORBONNE II.
Συμμετείχε στον συνδυασμό ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Χρήστος Τζανετάκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΄΄Πάμε Αλλιώς΄΄

Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό το 1979.Είναι γιός του επίσης Κορυδαλλιώτη οικονομολόγου-στατικολόγου Τζίμη Τζανετάκου και της Ζωγράφου-Κεραμίστριας Μαίρης Μαρσέλλου.
Το 1993, μαθητής Γυμνασίου, ασχολείται με τον αθλητισμό και εντάσεται στην ομάδα βόλευ της ‘’Προοδευτικής’’.
Το 1998 αποφοίτησε απο το Γενικό Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.
Σαν μαθητής εκλέγετο συνεχώς στο 15μελές συμβούλιο της σχολής.
Το χρονικό διάστημα 1995-1997 πρωτοστατεί σαν πρόεδρος του 15μελούς και μέλος του συντονιστικού όλων των σχολείων του Πειραιά στις μεγάλες τότε μαθητηκές καταλήψεις και πορείες του Μαθητικού κινήματος.
Το 2003 αποφοίτησε απο την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και στη συνέχεια εισέρχεται δυναμικά στην αγορά εργασίας, ενώ δραστηροποιείται επιχειρηματικά έως ςκαι σήμερα στην περιφέρεια. Έχει ένα γιό 5 ετών.

Αικατερίνη Καρδάμη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΄΄Πάμε Αλλιώς΄΄


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1960 και κατοικώ στον Κορυδαλλό. Είμαι
απόφοιτος του ‘SSNE’ και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος . Είμαι ενεργό μέλος της Δημοτικής Κίνησης "Πάμε Αλλιώς", και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Πανταζίδης Αναστάσιος (Τάσος), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το " Πάμε Αλλιώς"


Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθήνας το 2009, με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γραμματέας των "Οικοσοσιαλιστών Ελλάδας" (Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ).
Μέλος του Διεθνούς Οικοσοσιαλιστικού Δικτύου.
Μέλος της Κεντρικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Ελλήνων και Μεταναστών.
Εκδότης της εφημερίδας "Οικοσοσιαλιστής".
Δημοτικός Υπάλληλος και συνδικαλιστής .
Μέλος κομμάτων της Αριστεράς και της Οικολογίας από μαθητής, συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του (από την εποχή του «Χώρου Διαλόγου»).
Ιδρυτικό μέλος των «Οικοσοσιαλιστών Ελλάδας», της ΔΕΑ, της «Αριστερής Αντιπολίτευσης» και της «Οικολογικής Παρέμβασης».
Πρώην διαιτητής Ποδοσφαίρου και νυν Προπονητής Ράγκμπυ.
Γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα.
Μεγάλωσε στο Αιγάλεω όπου και πρωτοδραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο Μαθητικό Συνδικαλιστικό Κίνημα.
Η οικογένεια του πατέρα του, πρόσφυγες από τη Σαμψούντα, εγκαταστάθηκαν αρχικά στον Ταύρο και στη συνέχεια Τράχωνες, Καλαμάκι. Οικογένεια αντιστασιακών (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ). Η οικογένεια της μητέρας του, αγωνιστές της αντίστασης κατά των Ιταλών και της προσπάθειας αφομοίωσης την περίοδο του μεσοπολέμου, στην Κάλυμνο Δωδεκανήσου.
Κάτοικος Κορυδαλλού τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.
Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Επίσκεψη του <Πάμε αλλιώς> στους εργαζόμενους του Δήμου

Την Τρίτη 19-10 αντιπροσωπεία του <Πάμε αλλιώς> με επικεφαλής την Υποψήφια Δήμαρχο Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στον Δήμο Κορυδαλλού και τους κάλεσε να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για να σταματήσει η αφαίμαξη του εισοδήματός τους με υπογραφή Σ.Σ.Ε για όλους τους εργαζόμενους (και των Δημοτικών Επιχειρήσεων) και για να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Τους ζήτησε ν΄ αντισταθούν σθεναρά στα σχέδια της Κυβέρνησης και του ΔΝΤ, που με επικίνδυνο τρόπο περικόπτουν τις αποδοχές τους και χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους και της δικαιοσύνης κατά των αγώνων τους.
Κάλεσε επίσης τη Δημοτική Αρχή να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους εντός της εβδομάδος.

Δείτε την ανακοίνωση

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΩΝΗΣ Θ. ΠΕΤΡΑΤΟΣ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"Ο Αντώνης Πετράτος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά τον Ιούλιο του 1959. Τις εγκύκλιες σπουδές του τις ολοκλήρωσε στο λύκειο Κορυδαλλού και αργότερα φοίτησε στην ανώτερη δημόσια σχολή Εμπορικού Ναυτικού.
Με τα γράμματα και το λόγο ασχολήθηκε από τα σχολικά του ακόμη χρόνια και το πρώτο του ποίημα δημοσιεύθηκε το 1983 στο περιοδικό «ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ».
Την πρώτη του ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Μονόδρομος» την εξέδωσε ο ίδιος το 1988, για να ακολουθήσει η δεύτερη με τίτλο «Με των 6 και 15» το επόμενο έτος.
Άλλα ποιητικά του έργα είναι «Τα χρώματα μεσίστια», «Ιωνικά», «Αλκιβιάδης επί Κέλτας».
Με το τραγούδι καταπιάστηκε από το 1985 και συνεργάστηκε με το συνθέτη Γιώργο Αρσενίδη.
Το πρώτο τραγούδι τους, «Η αγάπη της βροχής», ηχογραφήθηκε το 1991 από την “POLYGRAM” και το τραγούδησε ο Αντώνης Καλογιάννης. Τον ίδιο χρόνο, με τον ίδιο συνθέτη, παίρνουν μέρος στους αγώνες τραγουδιού της Καλαμάτας, που διοργάνωσε ο Μάνος Χατζιδάκις, με το τραγούδι «Αρλεκίνος», που τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Βασιλιάγκος και ηχογραφήθηκε από τον «ΣΕΙΡΙΟ». Λίγο αργότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάλι σε μουσική του Γιώργου Αρσενίδη, τραγούδησε το «Ασήμι και το βυσσινί» και το «Ομόνοια-Θησείο» στη συλλογή «Μυθικά Καράβια» από την «ΜΒΙ».
Το 1996 βραβεύτηκε από την εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά για το ποίημα του «Αντί αριθμού διαδρομής». Τον επόμενο χρόνο, το περιοδικό «Νέο Επίπεδο» τον κατέταξε στους ποιητές της γενιάς του ΄80.
Αργότερα, συνεργάστηκε με το μουσικό σύνολο GUITARTE και με το θέατρο σκιών του Άθου Δανέλλη, γράφοντας τα κείμενα για το χορόδραμα «Το καταραμένο φίδι» του Μάνου Χατζιδάκι, σε μουσική προσαρμογή Νίκου Χατζηελευθερίου και σκηνοθετική επιμέλεια Σοφίας Χουλιαρά. Στην παράσταση που ανέβηκε για πρώτη φορά στη «Μάντρα της Κοκκινιάς» τον Ιούνιο του 2007, κράτησε ο ίδιος το ρόλο του αφηγητή.
Έδωσε συνεργασίες σε μουσικά περιοδικά, όπως ο «Μετρονόμος» και αρκετές φορές έγραψε κείμενα για την τοπική εφημερίδα «ΚΟΡΥΔαλλιώς».

Σεβαστή (Σέβη) Πολίτου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"

Αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Πάμε Αλλιώς καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου Κορυδαλλού, που παραμένουν απλήρωτοι, να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για να σταματήσει η αφαίμαξη του εισοδήματός τους με υπογραφή Σ.Σ.Ε για όλους τους εργαζόμενους (και των Δημοτικών Επιχειρήσεων) και για να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Το αυτοδιοικητικό κατεστημένο, που επί 16 χρόνια ανταλλάσει ρόλους μεταξύ του και έχει καταδικάσει τον Κορυδαλλό στην υπερχρέωση χωρίς να ωφελούνται οι δημότες, αλλά και οι εργαζόμενοι, πρέπει να ανατραπεί.
Πρέπει όλοι/ες με ενότητα και αλληλεγγύη ν΄ αντισταθούμε σθεναρά στα σχέδια της Κυβέρνησης και του ΔΝΤ, που με επικίνδυνο τρόπο περικόπτουν τις αποδοχές των εργαζομένων και χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους και της δικαιοσύνης κατά των αγώνων τους.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γίνεται πολύ επικίνδυνη. Έκοψε το 20% των μισθών, παρακρατεί υπερωρίες και τους περιορίζει ακόμη περισσότερο με άλλους τρόπους, ενώ τους λεηλατεί μέσω της ακρίβειας, του πληθωρισμού και της αύξησης της φορολογίας και ετοιμάζει νέα επιδρομή μετά τις δημοτικές εκλογές με αφορμή και το «νέο μισθολόγιο».
Οι απολύσεις συμβασιούχων συνεχίζονται και κινδυνεύουν χιλιάδες εργαζόμενοι σε κοινωνικά προγράμματα, που εργάζονται σε κρίσιμους τομείς για χρόνια, ενώ από την νέα χρονιά με την εφαρμογή του Καλλικράτη, όλοι οι εργαζόμενοι θα είναι στον «αέρα».

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους εντός της εβδομάδος.

Το Πάμε Αλλιώς στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους του Δήμου και καλεί τον εκλεκτό της κυβέρνησης σημερινό Δήμαρχο, που οδηγεί στην πτώχευση τον Κορυδαλλό, να μην παρασύρει και τους εργαζόμενους σε αυτόν τον κατήφορο.


Η ανατροπή αυτής της δημοτικής αρχής είναι επιβεβλημένη

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ - ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Μαρία Ζλατά , υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το"Πάμε Αλλιώς"
Γεννήθηκε το 1984 στον Πειραιά.
Τελείωσε το 6ο Λύκειο Κορυδαλλού. Μετά τις σπουδές της έζησε για μικρό χρονικό διάστημα στο εξωτερικό και ασχολήθηκε με την ανακύκλωση και το Γυναικείο κίνημα. Δραστηριοποιείτε σε φιλοζωικές οργανώσεις και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με την κοινωνική εργασία.
Είναι μέλος στην Επιτροπή προστασίας και Οικολογικής ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω και την ενδιαφέρει μία πράσινη και βιώσιμη πόλη.

Αγκανάκη Χαρίκλεια, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Γεννήθηκα στο Μαρούσι το 1984 και από πολύ μικρή μένω στον
Κορυδαλλό, είμαι Ιδ.Υπάληλος.Είμαι ενεργό μέλος της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης
Κορυδαλλού ΄΄ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ΄΄.Είμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2006

Γρηγόριος Διονυσόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ¨Πάμε Αλλιώς"


Γεννημένος το 1968 είναι απόφοιτος του Πάντειου Παν/μίου στο τμήμα της
Κοινωνιολογίας. Έχει υπάρξει καθηγητής σε αρκετά σχολεία και τον τελευταίο
Καιρό εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα. Συμμετέχει στην Επιτροπή Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω

Σταύρος Βιδάλης , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Ένα από τα πολλά έργα του ... Ο ΄Αγιος Υάκινθος στον Ψηλορείτη Κρήτης

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και έζησε πολλά χρόνια στον Κορυδαλλό. Το 1998 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Πρώτη Γραμμή"με υποψ. Δήμαρχο την Μαρία Μάνου. Το 2000 ολοκλήρωσε την ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ», ασπρόμαυρη, διάρκειας 130’ φιλμαρισμένη στον Κορυδαλλό, με θέμα «το ερασιτεχνικό θέατρο, την αγάπη και την ανάγκη των ανθρώπων να υποδυθούν το ρόλο κάποιου άλλου». Στη ταινία συμμετείχαν θεατρικά τμήματα του Δήμου Κορυδαλλού καθώς και το Α’ ΚΑΠΗ Κορυδαλλού. Η ταινία παρουσιάστηκε το 2001 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.


Τέλειωσε το Ζάνειο Γυμνάσιο Πειραιά και στη συνέχεια σπούδασε στο Ανώτατο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής & Πολεοδομίας ION MINCU, Βουκουρέστι (1ο και 2ο έτος σπουδών Αρχιτεκτονικής), με Μεταγραφή στο Βέλγιο στην Αρχιτεκτονική σχολή της Βασιλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών VICTOR HORTA, Βρυξέλλες. (3ο έτος σπουδών Αρχιτεκτονικής) και στο 4ο έτος σπουδών στην αρχιτεκτονική σχολή LA CAMBRE, Βρυξέλλες. (Καθηγητής: Maurice Culot, συνεργάτης των Robert & Leon Krier – Ειδική Αρχιτεκτονική σύνθεση στο ατελιέ μελετών για χώρες του Τρίτου Κόσμου, πρόγραμμα UNESCO). Διακοπή σπουδών για πρακτική επαγγελματική άσκηση ενός έτους (stage), στο Μαρόκο. Επαγγελματική κατάρτιση στον σχεδιασμό κτιριακών εγκαταστάσεων νέων πόλεων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, στα μελετητικά γραφεία της Rabat του Μαρόκου, Karaktchou, Zhrari & Benembarek, πριν το πτυχίο. 1984-1985. Μεταγραφή στην Αρχιτεκτονική σχολή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και πτυχίο Αρχιτέκτονα-Μηχανικού, με παράλληλη είσοδο στον επαγγελματικό στίβο. Άδεια άσκησης επαγγέλματος, 12-4-1989. Παράλληλα έκανε σπουδές σκηνοθεσίας στην ανωτάτη σχολή κινηματογράφου INSAS, Βρυξέλλες. Ασχολείται με τη γλυπτική σε συνδυασμό με μελέτες διαμόρφωσης δημοσίων χώρων.
Σήμερα είναι Τεχνικός σύμβουλος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (ΟΣΚ) καθώς επίσης και του (ΟΕΕΚ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Ορισμένα επιλεγμένα πρόσφατα έργα είναι τα κάτωθι:
1997: ΑΓΙΟΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ, ΣΤΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ, ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
2004: ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - 31ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
2005: ΔΗΜΟΤΙΚΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
2005: ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ (ΚΟΡΩΠΙ) – ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ
2005: ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ –– ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΜΜ. ΛΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ
2005: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ASIAN CULTURE COMPLEX (A.C.C)», ΣΤΟ GWANJIU ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ
2006: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕΡΚΑΤΗ, ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
2006: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ
2006: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ», ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗΣ Γ.Ε.Κ Α.Ε
2007: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ», ΣΤΟ NOVI SAD ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
2008: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «TALL EMBLEM», ΣΤΟ DUBAI ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ
2009: ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΚΟΜΜ ΑΕ)
2010: ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
2010: ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «AIR TERMINAL DESIGN, ΤΗΣ BALTIC AIRWAYS», ΣΤH ΡΗΓΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Βράβευση από τον ΟΗΕ και την ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ (UIA)
στο πλαίσιο της έκθεσης της ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
« HABITAT II » ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
Κωνσταντινούπολη, Ιούνιος 1996.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
• Συμμετοχή στην ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Νοτιοδυτικής Ελλάδος. ΠΑΤΡΑ, Νοέμβριος / Δεκέμβριος 1994
• Συμμετοχή με τα σχέδια του ιερού ναού Αγ. Υακίνθου (Κρήτη), στην έκθεση της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - FONDAZIONE FRATE SOLE, ITALY με θέμα:
«INTERNATIONAL PRIZE FOR SACRED ARCHITECTURE» 2000

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το 2000 ολοκλήρωσε την ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ», ασπρόμαυρη, διάρκειας 130’ φιλμαρισμένη στον Κορυδαλλό, με θέμα «το ερασιτεχνικό θέατρο, την αγάπη και την ανάγκη των ανθρώπων να υποδυθούν το ρόλο κάποιου άλλου». Στη ταινία συμμετείχαν θεατρικά τμήματα του Δήμου Κορυδαλλού καθώς και το Α’ ΚΑΠΗ Κορυδαλλού. Η ταινία παρουσιάστηκε το 2001 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.


Έκτοτε έχει γράψει και συγγράψει τα σενάρια:

- ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ, σενάριο: Σταύρος Βιδάλης & Άρης Κυριαζής
Με θέμα «τα αδιέξοδα της νεολαίας και το πρόβλημα των ναρκωτικών»

- Η ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
Με θέμα «το trafficking γυναικών από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Μια αντιπαράθεση της τραγωδίας της Ιστορίας με το ατομικό πεπρωμένο για μια ανθρώπινη ζωή»

- ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΙΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ
Με θέμα «την δυσαρμονία του έρωτα μέσα σε μία καταρρέουσα ελληνική πραγματικότητα ατομικής και συλλογικής χρεωκοπίας».

- Ο ΠΛΩΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, σενάριο: Σταύρος Βιδάλης & Γιώργος Κοκκινάκος
Με θέμα «την ψυχική υγεία στην Ελλάδα. Επτά ιστορίες ψυχιατρείου αποτυπώνουν και διερευνούν το πρόβλημα… όχι μόνο των εντός αλλά και των εκτός των τοιχών»

Χάρης Λογγαράκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"


Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά και είναι κάτοικος Κορυδαλλού. Αριστούχος
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Πειραϊκού Συνδέσμου. Δραστηριοποιήθηκε
Από τα εφηβικά του χρόνια ενεργά στην Αριστερά ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ
είναι Ιδρυτικό μέλος του ΕΕΣ Κορυδαλλού.
Στις εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ».

Χρήστος Αποστολόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"Γεννήθηκε στη Νίκαια και μεγάλωσε στις γειτονιές του Κορυδαλλού και της Νίκαιας.
Μετά την πτώση της Χούντας δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην Αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ). Συμμετείχε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες και στα προβλήματα της καθημερινότητας, με έμφαση στην έλλειψη αθλητικών κέντρων και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικών γηπέδων.
Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε με τις φανέλες των: Ατρομήτου Πειραιά, Ιωνικού Νικαίας και Ατρομήτου Περιστερίου.
Την περίοδο 1995-1998 ασχολήθηκε ως προπονητής στις ακαδημίες της Προοδευτικής.

Γιάννης Αλεξάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το "Πάμε Αλλιώς"Γεννήθηκε το 1974 στην Κέρκυρα. Σπούδασε ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας με δάσκαλο τον Δημοσθένη Κοκκινίδη. Αποφοίτησε το 2000. Ζει στην Αθήνα και διδάσκει εικαστικά στην Ελευσίνα.
Είναι ενεργό μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του «Πάμε Αλλιώς» και του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού μέσα από τις γραμμές της ΑΠΟ «Αντικαπιταλιστικής Πολιτικής Ομάδας».Παλιότερα ήταν μέλος της ΔΕΑ και αργότερα του Κόκκινου.
Στις δημοτικές εκλογές 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Πάμε Αλλιώς»