Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Πως ο Κύριος Κασιμάτης έκανε την λογοδοσία... φιέστα...

Μία από τις βασικές διαφορές μας με την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο είναι τι θεωρούμε εμείς θεσμούς συμμετοχής και τι εκείνος και η παράταξη του . Η απόδειξη ήρθε άμεσα μέσα από την φιέστα που προσπάθησε να βαφτίσει λογοδοσία. Γιατί αν για τον κ.Κασιμάτη λογοδοσία είναι η εκφώνηση ενός προεκλογικού λόγου, γενικού, ασαφούς, και χωρίς πειστικές απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες του Κορυδαλλού, για εμάς ήταν μια ανούσια φιέστα κακόγουστου ψηφοθηρικού παιχνιδιού.
Εμείς λοιπόν θέτουμε ξανά τα ερωτήματα:
1. Διπλασιάστηκε το χρέος του Δήμου απο το ύψος που ηταν το 2006 ναι η όχι?
2. Ποια μεγάλα έργα προχώρησαν? Τα λατομεία?
3. Ποιες οι παρεμβάσεις του δήμου στο κυκλοφοριακό?
4. Ποιο είναι το επίπεδο λειτουργίας του προγράμματος ανακύκλωσης?
5. Ποια η πρόοδος στο θέμα των γυναικείων φυλακών?
6. Πως λειτούργησε το πρόγραμμα <βοήθεια στο σπίτι>?
7. Που υπήρξε η αποφασιστική συμβολή των πολιτών, με αυτό που εσείς αποκαλείτε δήθεν συμμετοχικό τεχνικό πρόγραμμα?


Γιατί για εμάς λογοδοσία σημαίνει καθημερινός έλεγχος των πεπραγμένων και των δεδομένων για κάθε απόφαση μέσα από θεσμοθετημένες διαπαραταξιακές επιτροπές ανοιχτές στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες.

Γιατί για μας ο συμμετοχικός προϋπολογισμός είναι διαρκής και πραγματική αμεσοδημοκρατική διαδικασία με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, χρονοδιαγράμματα, και επιτροπές, (όπως έχουμε καταθέσει απο καιρό στο πρόγραμμα μας) και όχι διαδικασίες παγίδες που μόνο στόχο έχουν «την υπεξαίρεση» της συναίνεσης των πολιτών η ακόμα και και την συνενοχή τους.

Εμείς ως Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς" θα περιμένουμε έστω και τώρα απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα που έχουν όλοι οι κορυδαλλιώτες....

Γραφείο Τύπου "Πάμε Αλλιώς'

Δεν υπάρχουν σχόλια: