Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το «Πάμε Αλλιώς» και η υποψήφια Δήμαρχος Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκαν το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κορυδαλλού στην οδό Ταξιαρχών.

Την Τετάρτη 27-10-2019 το «Πάμε Αλλιώς» και η υποψήφια Δήμαρχος, Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκαν το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κορυδαλλού στην οδό Ταξιαρχών.
Διαπίστωσαν και από κοντά , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, τη μεγάλη ταλαιπωρία που κάθε μέρα υφίστανται οι ασφαλισμένοι για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν για απλές εξετάσεις στα ιατρεία, για να προγραμματίσουν ραντεβού και επίσκεψη, περιμένοντας πάνω από μήνα.
Η κυρία Κυλάκου επισήμανε στους γιατρούς, τους εργαζόμενους του ΙΚΑ, αλλά και στους ασθενείς, την ανάγκη της αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην συρρίκνωση των κοινωνικών κατακτήσεων, στην εξαφάνιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και στην εξαθλίωση των ασφαλισμένων, που επί τόσα χρόνια καταβάλουν τις εισφορές τους.
Τέλος κάλεσε όλους τους πολίτες σε εγρήγορση, και επιφυλακή, γιατί όπως εκτιμά, η κυβέρνηση μετά τις Δημοτικές εκλογές έχει ήδη αποφασίσει νέες περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, την ώρα που προαναγγέλλει μέσω της αρμόδιας Υπουργού Κυρίας Κατσέλη, την παράδοση της κοινωνικής ασφάλισης στους ιδιώτες άνευ όρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: