Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του “Πάμε Aλλιώς” στα γραφεία του ΟΑΕΔ στη Νίκαια

Χθές, 26-10-2010, αντιπροσωπεία του συνδυασμού "Πάμε ΑΛΛΙΏς" με επικεφαλής την Υπ. Δήμαρχο, Καίτη Κυλάκου, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΑΕΔ στη Νίκαια και συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και τη Διευθύντρια, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν την ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που εγγράφονται στις λίστες της ανεργίας. Σε μήνυμα της προς στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας η κυρία Κυλάκου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα θύματα των επιπόλαιων και καταστροφικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν την τελευταία τουλάχιστον 25 ετία, είναι και πάλι οι νέοι, οι γυναίκες, αλλά και όλοι πλέον οι πολίτες που είτε αντιμετωπίζουν άμεσα το πρόβλημα της ανεργίας, είτε καθημερινά ζουν με αυτήν την απειλή. Απεμπολώνται ολοένα και περισσότερες κατακτήσεις που για χρόνια δόθηκαν μάχες, μετατρέποντας την αγορά εργασίας σε καθημερινό «ριγκ» εκβιασμών, εξευτελισμού και εκμετάλλευσης. Είναι η ώρα της ευθύνης και της επιλογής για όλους. Είναι η ώρα της ανατροπής και της ρήξης με ότι μας καταδικάζει στο γκρίζο και την απόλυτη μιζέρια, υπερψηφίζοντας τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής και Ανανεωτικής Αριστεράς και των Κινημάτων της Οικολογίας ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.»

Τέλος η Κυρία Κυλάκου έκανε έκληση προς όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις αμέσως μετά τις εκλογές , να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή που θα εξετάσει μέτρα και παροχές, για τους ανέργους του Κορυδαλλού από μεριάς της Δημοτικής Αρχής.

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: