Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κατάθεση πρότασης για την προστασία του οικοσυστήματος όρους Αιγάλεω-Ποικίλου-λίμνης Κουμουνδούρου

Το Πάμε Αλλιώς και η υποψήφια Δήμαρχος, Καίτη Κυλάκου, πρωτοστάτησαν στην Δημιουργία και Δράση της Επιτροπής Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω. Θα εξακολουθήσουν να το κάνουν και μετά τις εκλογές.Αυτό δεν είναι υπόσχεση.Είναι στοίχημα ζωής.Η Επιτροπή και το Πάμε Αλλιώς συμμετέχει και στηρίζει την πρόταση των φορέων γιά την προστασία του οικοσυστήματος Αιγάλεω - Ποικίλου & λίμνης Κουμουνδούρου.

Από την πρωτοβουλία του Πάμε Αλλιώς στις 5 Ιουνίου 2007 , ημέρα περιβάλλοντος, γιά τον καθαρισμό του βουνού. Στην φωτογραφία, εκτός από τον Ηλία Στ. και η Χαρούλα Αγκανάκη, πρώτη σε σταυρούς μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στις δημοτικές εκλογές 2006. Τότε ήταν μόλις 21 ετών, σήμερα 25 και πάλι υποψήφια με το Πάμε Αλλιώς.

Αγαπητοί φίλοι,
στις 29-7-2010, καταθέσαμε στον Οργανισμό της Αθήνας (ΟΡΣΑ), με αριθμό πρωτ. 2881 και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ-Γραφείο Υπουργού), με αριθμό πρωτ. 7655, ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για τον χαρακτηρισμό του οικοσυστήματος Αιγάλεω - Ποικίλου & λίμνης Κουμουνδούρου ως περιοχής προστασίας της φύσης και την υπαγωγή της σε νομικό και διαχειριστικό καθεστώς περιβαλλοντικής προστασίας. Στη πρότασή μας αναφέρονται για πρώτη φορά τα οικολογικά χαρακτηριστικά της περιοχής και αναλυτικά στοιχεία για την χλωρίδα και πανίδα.

Σας ζητούμε να υποστηρίξετε το αίτημά μας με την δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας μας.
Θα σας κρατούμε ενήμερους για τη εξέλιξη της υπόθεσης.

Ειρήνη Βαλλιανάτου, Τάσος Λύτρας, Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου, Επιτροπή Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω, Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ., Όμιλος για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής στην Πετρούπολη « ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ »,
Περιβαλλοντικός Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνίου Χαϊδαρίου "Ο Δαφναίος Απόλλων", Περιβαλλοντικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Περιστερίου.

Πηγή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: