Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Πάμε Αλλιώς καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου Κορυδαλλού, που παραμένουν απλήρωτοι, να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για να σταματήσει η αφαίμαξη του εισοδήματός τους με υπογραφή Σ.Σ.Ε για όλους τους εργαζόμενους (και των Δημοτικών Επιχειρήσεων) και για να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Το αυτοδιοικητικό κατεστημένο, που επί 16 χρόνια ανταλλάσει ρόλους μεταξύ του και έχει καταδικάσει τον Κορυδαλλό στην υπερχρέωση χωρίς να ωφελούνται οι δημότες, αλλά και οι εργαζόμενοι, πρέπει να ανατραπεί.
Πρέπει όλοι/ες με ενότητα και αλληλεγγύη ν΄ αντισταθούμε σθεναρά στα σχέδια της Κυβέρνησης και του ΔΝΤ, που με επικίνδυνο τρόπο περικόπτουν τις αποδοχές των εργαζομένων και χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους και της δικαιοσύνης κατά των αγώνων τους.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γίνεται πολύ επικίνδυνη. Έκοψε το 20% των μισθών, παρακρατεί υπερωρίες και τους περιορίζει ακόμη περισσότερο με άλλους τρόπους, ενώ τους λεηλατεί μέσω της ακρίβειας, του πληθωρισμού και της αύξησης της φορολογίας και ετοιμάζει νέα επιδρομή μετά τις δημοτικές εκλογές με αφορμή και το «νέο μισθολόγιο».
Οι απολύσεις συμβασιούχων συνεχίζονται και κινδυνεύουν χιλιάδες εργαζόμενοι σε κοινωνικά προγράμματα, που εργάζονται σε κρίσιμους τομείς για χρόνια, ενώ από την νέα χρονιά με την εφαρμογή του Καλλικράτη, όλοι οι εργαζόμενοι θα είναι στον «αέρα».

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους εντός της εβδομάδος.

Το Πάμε Αλλιώς στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους του Δήμου και καλεί τον εκλεκτό της κυβέρνησης σημερινό Δήμαρχο, που οδηγεί στην πτώχευση τον Κορυδαλλό, να μην παρασύρει και τους εργαζόμενους σε αυτόν τον κατήφορο.


Η ανατροπή αυτής της δημοτικής αρχής είναι επιβεβλημένη

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ - ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: