Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Το "Πάμε Αλλιώς" αλλάζει τους συσχετισμούς στον Κορυδαλλό

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 22-10-2010 και ώρα 9μμ, τα εγκαίνεια του εκλογικού περιπτέρου και παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του "Πάμε Αλλιώς" από την υποψήφια Δήμαρχο, Καίτη Κυλάκου.
Παρευρέθηκαν:
Αντιπροσωπεία απο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο ¨"Ελεύθερη Αττική" του Αλέκου Αλαβάνου και ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.
Αντιπροσωπεία απο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο ''Αττική Συνεργασία όχι στο Μνημόνιο" του Αλέξη Μητρόπουλου και η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης Λία Φράγκου.
Εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Ιωακειμίδη.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Κώστας Παπαδόπουλος, της ''Δημοτικής Κίνησης Κόντρα στο Ρεύμα''.
Αντιπρόσωπος του ''Καλημέρα Κερατσίνι'' και του υποψηφίου Δημάρχου Λουκά Τζανή. Αντιπροσωπεία απο το ψηφοδέλτιο ''Συμμαχία στον Πειραιά'' του Νίκου Λεγάκη.
Απο την Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού ο Β.Πριμηκύρης και ο Σ.Λεουτσάκος. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά Μ.Σαρρής. Εκπρόσωπος της Γραμματείας Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Ο Σπύρος Γαβριήλ, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού και υποψ. Δήμαρχος το 2002 της Δημοτικής Κίνησης ''Καλλίτερο Αύριο'' Σ.Γαβριήλ.













Δεν υπάρχουν σχόλια: