Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΕΓΑΚΗ


Με βαθιά οδύνη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά ανακοινώνει προς τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το θάνατο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της, υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΑΚΗ, μετά από σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή.

Ο γιατρός Νίκος Λεγάκης, επικεφαλής του μεγάλου ενωτικού δημοτικού ψηφοδελτίου της αλληλεγγύης, της οικολογίας και της ανατροπής, «Συμμαχία στον Πειραιά», αγαπημένος σύντροφος στις μάχες των τοπικών κινημάτων, στα Καμίνια, στο Νέο Φάληρο, στη Λεύκα, αποτέλεσε υπόδειγμα αγωνιστή της αυτοδιοίκησης. Ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν επιδίωξε να εξαργυρώσει τους τίτλους του πανεπιστημιακού δασκάλου και του δημοτικού συμβούλου, τους οποίους επάξια έφερε. Διαλέγοντας ως κύριο ρόλο της ζωής του, αυτόν του λαϊκού γιατρού, δίπλα στους απόκληρους των εργατικών συνοικιών του Πειραιά.
Αφού κατόρθωσε να ενώσει τις ριζοσπαστικές και οικολογικές κινήσεις της πόλης, τις διασπασμένες πολιτικές μας δυνάμεις, αφού μας έδωσε ένα τελευταίο μάθημα ενότητας, δημοκρατικού ήθους αλλά και ατομικού θάρρους, έφυγε για τη δύσκολη εγχείρηση στο Λονδίνο, περήφανος, ευτυχισμένος και αισιόδοξος ότι θα αλλάξουμε τον Πειραιά.
Τιμάμε τον Νίκο Λεγάκη και συνεχίζουμε τον κοινό μας δρόμο, στα ίδια τα βήματα της ελπίδας που μας ενέπνευσε.


Πειραιάς 21 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: