Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Μπερδευτήκατε? Αυτό θέλουν… Απογοητευτήκατε? Αυτό θέλουν…

Εκείνους τους ενώνει η εξουσία …
Εμάς η πίστη για την ανατροπή!!!


Βρισκόμαστε 4 εβδομάδες περίπου πριν τις δημοτικές εκλογές, και η διαμορφωμένη κατάσταση μέχρι σήμερα δείχνει ότι 5 συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.
Το Πάμε Αλλιώς με συνέπεια στις αρχές του διεκδικεί την ψήφο των πολιτών με σαφή πολιτικό προσανατολισμό, χωρίς καιροσκοπισμούς, και με συγκεκριμένες προτάσεις για την πόλη απέναντι σε φαινόμενα «έντονων πολιτικών εκπτώσεων» χάριν της «πολυπόθητης για αυτούς δημοτικής εξουσίας».
Με εξαίρεση την «Λαϊκή Συσπείρωση» στην οποία, παρά τις διαφωνίες μας σε κεντρικές πολιτικές προσεγγίσεις, αναγνωρίζουμε την συνέπεια τους, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι οι υπόλοιποι 3 συνδυασμοί, παρά την διαφορά της δυναμικής τους, συναντιώνται σ’ ένα κοινό σημείο. Απίστευτη πολιτική θολούρα και αντιφατικότητα ώστε να «χωράνε όλοι» .
Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτούς τους συνδυασμούς, ο κάθε υποψήφιος θα μπορούσε να είναι σε οποιονδήποτε από τους τρείς.
Έτσι λοιπόν έχουν «στριμωχτεί» αυτοί που είναι υπέρ του μνημονίου με αυτούς που είναι κατά, αυτοί που είναι υπέρ του «Καλλικράτη» με αυτούς που διαφωνούν. Οι του Πασοκ οι επίσημοι με τους Νεοδημοκράτες τους ανεπίσημους, με τους Νεοδημοκράτες τους επίσημους, αλλά χωρίς να το λένε και πολύ, όπως και οι «λίγο» Πασοκ που θα ήταν «πολύ» αν έπαιρναν το χρίσμα , και τότε αυτοί που τώρα είναι «πολύ και επίσημα» θα ήταν τότε «λίγο και ανεπίσημα», με αυτούς που για λίγο (μέχρι τις 7 η το πολύ τις 14 Νοεμβρίου δεν θα είναι Πασοκ, και αυτούς που είναι Πασοκ ανεπίσημα όμως… και μέσα σε όλα αυτά, η Δημοκρατική Αριστερά και οι οικολόγοι, που μεταξύ τους διαφωνούν, είναι όμως σε κοινό συνδυασμό με τον Κύριο Κασιμάτη που διαφωνεί και με τους δυο ως ΠΑΣΟΚ, ενώ οι Νεοδημοκρατες του ίδιου συνδυασμού διαφωνούν με όλους του παραπάνω….

Μπερδευτήκατε? Αυτό θέλουν…
Απογοητευτήκατε? Αυτό θέλουν…


Γι αυτό λοιπόν εμείς… Πάμε Αλλιώς!!!!

Γιατί αρνηθήκαμε την συναλλαγή και τον φτηνό καιροσκοπισμό.
Γιατί παρά τις προσπάθειες μας για ευρύτερες συγκλίσεις σε πολιτική και μόνο
πολιτική βάση, βρήκαμε απέναντι μας κρυφούς η φανερούς πόθους στυγνής «κατάληψης εξουσίας».
Γιατί ενώ αναζητούσαμε «συμμάχους» με κοινές έστω πολιτικές ανησυχίες, βρήκαμε απέναντι μας ανθρώπους – κομπιουτεράκια που πρόσθεταν ποσοστά και διαιρούσαν ψήφους με το κομμάτι.

Το Πάμε Αλλιώς εκφράζοντας στον Δήμο Κορυδαλλού τις δυνάμεις τις Ριζοζπαστικής και Ανανεωτικής Αριστεράς και των Κινημάτων τις Οικολογίας καλεί όλους τους σκεπτόμενους πολίτες σε πανστρατιά για να ανατρέψουμε το στημένο τους παιχνίδι, και να σταματήσουμε να ορίζει την τύχη της πόλης μας ένα κατεστημένο που εδώ και 16 χρονιά βρίσκει τρόπο να μεταλλάσεται, να καμουφλάρεται, ακόμα και υποκριτικά να συγκρούεται μεταξύ του, αλλά πάντα να είναι στο τέλος παρόν και το ίδιο, και η γκρίζα πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: