Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αγαπητέ Ψαριανέ, οπαδέ της ΑΕΚ και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρότινος και σήμερα της Δ.Α.

Γνωρίζεις ότι δυστυχώς η κατάσταση στον Δήμο Κορυδαλλού,ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές, βρίσκεται σε αδιέξοδο και τα πραγματικά γεγονότα δικαιώνουν την επιλογή της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης «Πάμε Αλλιώς», να σταθεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές απέναντι στο τοπικό κατεστημένο και στην ετερόκλητη συμμαχία παραγόντων,πολιτευτών και επιχειρηματιών, που με πρόσχημα την αλλαγή, επεδίωξαν την κατάληψη της τοπικής εξουσίας και ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Δηλ. με λόγια απλά γνωρίζεις ότι
* Το ιλιγγιώδες δημοτικό χρέος με σπατάλη του δημοτικού χρήματος που μέσα σε 3,5 χρόνια διπλασιάστηκε σε περίπου 40 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της θητείας Κασιμάτη.

*Τις πελατειακές προσλήψεις που ξεπερνούν τους 950 και πλέον εργαζόμενους που πολλοί απ' αυτούς, λόγω "Καλλικράτη", απειλούνται με απολύσεις.

*Την αδιαφάνεια και το έλλειμμα ενημέρωσης για τον δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα, που ευνοούν το άμεσο «περιβάλλον» του Δημάρχου και της ηγετικής του ομάδας και αποκλείουν τους δημότες από την ενημέρωση, την συμμετοχή και τον κοινωνικό έλεγχο.

* Την μετατροπή της τεράστιας έκτασης των παλαιών Λατομείων σε χωματερές, αντί να αξιοποιηθούν για αθλητικά έργα και άλλες υποδομές προς όφελος των δημοτών.

* Τις πτέρυγες των γυναικείων φυλακών που παρά τις εξαγγελίες για λιμνούλες, γκαζόν και πλακάκια, παραμένουν στη θέση τους.

* Την σχεδιαζόμενη παράδοση των δύο κεντρικών πλατειών, Βενιζέλου και Μέμου σε ιδιωτικές εταιρείες για κατασκευή και εκμετάλλευση γκαράζ θυσιάζει τους δύο τελευταίους πνεύμονες πρασίνου, ενώ οι εργασίες του Μετρό αναβάλλονται συνεχώς.

* Τις αυθαιρεσίες που με την ανοχή ή την επιλεκτική μεταχείριση του δήμου συνεχίζουν ν' απειλούν το όρος Αιγάλεω (κεραίες, παράνομη βόσκηση, χωματερές, κοπή των δέντρων, αυθαίρετα) και να αμφισβητούν τον δασικό χαρακτήρα του.

* Την παρελκυστική τακτική απέναντι στους αγώνες των κατοίκων για το γκρέμισμα του παράνομου και αυθαίρετου ΚΥΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: