Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους!


H φωτογραφία είναι από συγκέντρωση -διαμαρτυρία κατοίκων για την απομάκρυνση του αυθαίρετου και παράνομου  Κέντρου Διανομής Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ στα παλαιά λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού....

Εκδικάζεται αύριο , 16-5-2012 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  των 1.165 δημοτών του Κορυδαλλού, που δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ, είτε γιατί δεν μπορούσαν, είτε γιατί εκδήλωσαν την ανυπακοή τους σε ένα άδικο, αντισυνταγματικό και βάρβαρο χαράτσι . Θυμίζουμε ότι ήδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή της Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά με την οποία απαγορεύει την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Η απόφαση αυτή ήταν νίκη  του κινήματος των πολιτών του Κορυδαλλού και των συλλογικοτήτων της πόλης που κρατούν αναμμένη την φλόγα της ελπίδας για μια δικαιότερη κοινωνία και αντιστέκονται στην εξαθλίωση της ζωής τους. Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» συμμετείχε και στήριξε έμπρακτα τους αγώνες αυτούς και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω στη πόλη και την κοινωνία και θεωρεί θετική την πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού να συγκεντρώσει τους λογαριασμούς και να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια δια του Δικηγόρου του Δήμου, κ. Πενταγιώτη,  και με την εθελοντική παράσταση των δικηγόρων Καίτης Κυλάκου, επικεφαλής Δημοτικού Συμβούλου του "Πάμε Αλλιώς" και της Βασ. Καλομπράτσου, δημοτικής συμβούλου.
Το ίδιο θα πράξουμε και αύριο με την εθελοντική παρουσία μας και παράστασή μας στο δικαστήριο.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση, κανένας συνάνθρωπός μας πεινασμένος, κανένας μόνος του!
Εκεί που το σύστημα και τα «παπαγαλάκια» του σπέρνουν την απελπισία, τη μοιρολατρία και την απογοήτευση, εμείς θα σπείρουμε την ελπίδα και τη διάθεση για αγώνα και διεκδίκηση:
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
  Γιά το "Πάμε Αλλιώς"
    Καίτη Κυλάκου
 Δημοτική σύμβουλος- Δικηγόρος

Εδω η  ανακοίνωση του "Πάμε Αλλιώς" μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής με την οποία απαγορεύεται η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος 











Δεν υπάρχουν σχόλια: