Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Το Πάμε Αλλιώς σε θέση μάχης


Το προεκλογικό μας περίπτερο στις εκλογές 2006
-------------------------------------------------------------------------------------

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου στην πρώτη συνάντηση, μετά τις καλοκαρινές διακοπές, των μελών και φίλων της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς" καθορίστηκε το Πρόγραμμα Δράσης γιά τις επόμενες μέρες. Έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις των Επιτροπών Προγράμματος, Ψηφοδελτίου και Οικονομικών και ορίστηκε η Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Προεκλογικού Αγώνα. Το Πάμε Αλλιώς συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του στις γειτονιές της πόλης, συγκροτεί το ψηφοδέλτιό του και σύντομα θα ολοκληρώσει τις προγραμματικές του θέσεις.Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση των είκοσι πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του και η δημοσίευση του μνημονίου συνεργασίας με την Δημοτική ομάδα των Οικολόγων Πράσινων στο Κορυδαλλό, αλλά και με άλλες αυτοδιοικητικές, πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες της πόλης σε προγραμματική και πολιτική βάση.
Στην πορεία προς τις εκλογές του Νοεμβρίου
Σας καλούμε μέσα από την καθημερινή παρουσία και δράση μας στην πόλη και στην κοινωνία ν΄αλλάξουμε τους συσχετισμούς στο Δήμο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σ’ αυτούς και τους συνεργάτες τους, που έστησαν τα σενάρια του φόβου και του τρόμου των εργαζομένων, των νέων , των ανέργων, των γυναικών, των χαμηλοσυνταξιούχων, των αυτοαπασχολουμένων.
Σας καλούμε να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας, εκφράζοντας την αντίθεσή μας στην αντικοινωνική πολιτική της Κυβέρνησης και των συνεργατών της στον Κορυδαλλό.
Σας καλούμε να υπερασπιστούμε την κοινωνική αλληλεγγύη, την οικολογία , την πολιτισμική πολυμορφία, τον κοινωνικό έλεγχο και την δημοκρατική συμμετοχή στην πόλη, διεκδικώντας δημοκρατική και φιλολαϊκή Τ.Α.
Αντιστεκόμαστε-Διεκδικούμε –Συμμετέχουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: