Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Γιά τρίτη μέρα σήμερα ημέρα από 15/8 διακοπές νερού σε Σκουφά & Διαμαντίδη , Πλαστήρα, Τσαλδάρη, Φιλικής Εταιρείας & Αθηνάς και παράλληλοι δρόμοι .

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή- διαμαρτυρία από την Ζαμπέττα, φίλη και κάτοικο της περιοχής, και την δημοσιεύουμε αυτούσια. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ο Δήμος Κορυδαλλού θα έπρεπε ήδη να έχει ασχοληθεί. Το Πάμε Αλλιώς θα επισκεφεθεί την περιοχή το απόγευμα και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους γιά το πρόβλημα. Ήδη προχωρήσαμε σε διαμαρτυρία προς την ΕΥΔΑΠ.Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλ. 6944509625 και 6944860542.
Η Επιστολή -Διαμαρτυρία
" Γιά τρίτη μέρα σήμερα ημέρα από τις 15-8 διακοπές νερού σε Σκουφά & Διαμαντίδη , Πλαστήρα, Τσαλδάρη, Φιλικής Εταιρείας & Αθηνάς και παράλληλοι δρόμοι ,τον 15 αυγουστο 24 ώρες στην κορύφωση του καύσωνα, χωρίς νερο με διάλειμα 2-3 ωρών.Να σημειωθεί ότι η περιοχή περιλαμβάνει Γηροκομείο και πολλούς υπερήλικες στους γύρω δρόμους ,που αγανακτισμένοι και διψασμένοι και άπλυτοι φωνάζουν στα μπαλκόνια.Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής αγανακτισμένοι γιά το χρόνιο πρόβλημα του δικτύου ΕΥΔΑΠ τόσο με τον Δήμο Κορυδαλλού, όσο και με την κεντρική εξουσία. Αλλά βέβαια ο Δήμος δεν ενοχλεί την ΕΥΔΑΠ γιά εύλογους λόγους.....
Το θέμα είναι το εξής: το κεντρικότερο σημείο της πόλης παραμένει γιά μέρες χωρίς νερό και κανείς δεν νοιάζεται. Καλύτερα μερικών ημερών τακτική διακοπή νερού γιά την αποκατάσταση του δικτύου παρά αυτό το χάλι - τιμωρία, λές και δεν επιβαρυνόμαστε αρκετά από τους λογαριασμούς και δεν χρυσοπληρώνουμε το νεράκι για νερό. Τα νοικοκυριά επίσης επιβαρύνονται αγοράζοντας εμφιαλωμένα γιά πόσιμο και " λάτρα", τα wc πηγή μικροβίων μέσα στο σπίτι ....
Κάθε φορά που αποκαθιστούν μιά βλάβη , μπαλώματα δηλαδή, ξεριζώνουν και μια νεραντζιά οι τεχνικοί της ΕΥΔΑΠ. Έτσι χωρίς σχέδιο δουλεύουν ... και χάνονται τόσο χρονών ζωντανά δέντρα .
Η ΕΥΔΑΠ με παρέπεμψε στο περιφερειακό κέντρο της περιοχής γιά έγγραφη καταγγελία, την οποία και θα κάνω."

Κορυδαλλός, 1908-2010 Ζαμπέττα

Δεν υπάρχουν σχόλια: