Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε εγκατάλειψη, ενώ γιά τους Πολιτιστικούς Σεπτέμβρηδες και όχι μόνο τα λεφτά είναι πολλά!!!


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη βρίσκεται σε κατάσταση εγκατάλειψης εδώ και χρόνια, και από την πρώην και την νυν Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη ματιά φαίνεται ότι οι τίτλοι των βιβλίων είναι παλιοί που σημαίνει ότι το τελευταίο βιβλίο μπορεί και ν΄αγοράστηκε πριν χρόνια, ο εξοπλισμός (τεχνικός και ηλεκτρονικός) ανεπαρκής και οι εκδηλώσεις στήριξης σχεδόν ανύπαρκτες. Τα πάντα δηλώνουν ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη δεν έτυχε μέριμνας και φροντίδας από τους Δημοτικούς Άρχοντες, ενώ πάντα έβρισκαν και διέθεταν χρήματα, πολλές φορές με σπατάλη πόρων από ελλειμματικούς προϋπολογισμού σε πανάκριβα σχήματα γιά να καλύψουν ντε και καλά με πολιτιστικές εκδηλώσεις όλες σχεδόν τις ημέρες του τετραμήνου από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο. Μάλιστα αρκετές φορές έχει τύχει προβεβλημένες και άρα πανάκριβες θεατρικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις να παίζονται με διαφορά ημερών ή βδομάδας στο κοντινό Κατράκειο στη Νίκαια ή στο "Α.Μινωτής" στο Αιγάλεω, ακόμη και στο Βεάκειο.
Και όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος το 2007 δήλωνε ότι η ΔΕΕΠΑΠΕΚ χρωστούσε 1 εκατ. ευρώ,ενώ από ένα μόνο έγγραφο (υπάρχουν και άλλα πολλά) του Πνευματικού Κέντρου (2-6-2008), φαίνεται ότι εγκρίθηκαν πιστώσεις ύψους 29.000 ευρώ!! γιά ερασιτεχνικές παραστάσεις, δηλ. μόνο κουστούμια και σκηνικά, γιά τα τρία ερασιτεχνικά σχήματα του Δήμου. Γιά την συμμετοχή των θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων στο διαδημοτικό φεστιβάλ θεάτρου δήμων Αττικής ( ακριβά τα πούλμαν) το ποσό των 7.000 ευρώ !! Γιά μιά συναυλία του Δημοτικού Ωδείου στην πλατεία Μέμου (με την μικροφωνική του Νταλάρα μάλλον) το ποσό των 5.000 ευρώ!! Όλα δε τα παραπάνω τα ανέθετε στην ΔΕΕΠΑΠΕΚ, γιά να κλείσει και αυτή η έρημη καμμιά τρύπα. Άν ζητήσουμε τώρα τον τελικό λογαριασμό λέτε να τον δώσουν;
Εμείς του "Πάμε Αλλιώς" δεν είμαστε αντίθετοι/ες με την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων υπέρ τηςς ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής εξύψωσης του απλού καθημερινού ανθρώπου, του χαμηλόμισθου, του άνεργου, του κοινωνικά αποκλεισμένου, των ΑΜΕΑ κλπ. Είμαστε όμως αντίθετοι με την διοργάνωση εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ψηφοθηρία και την επίδειξη ισχύος με σπατάλη του δημοτικού χρήματος.
Ξαναρωτάμε΅" Που δαπανήθηκαν τα 15 εκτομ. ευρώ από δάνεια που πήραν ο Δήμαρχος Κασιμάτης και η πλειοψηφία του σε τρία χρόνια"

Δεν υπάρχουν σχόλια: