Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Κλιμάκιο της Επιτροπής γιά την Προστασία και την Οικολογική Υπεράσπιση του Όρους Αιγάλεω βρέθηκε στην εκκίνηση του αγώνα downhill

Κλιμάκιο της Επιτροπής γιά την Προστασία και την Οικολογική Υπεράσπιση του Όρους Αιγάλεω βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκκίνηση των αγώνων κατάβασης (Downhill) στο Όρος Αιγάλεω ,τους οποίους συνδιοργάνωσε ο ΠΕ.ΣΥ.ΔΑΠ, με την ποδηλατική ομάδα "West Coast". Η Επιτροπή μας δεν είχε ούτε πρόσκληση,ούτε ενημέρωση από τον ΠΕΣΥΔΑΠ, ως θα όφειλε , αφού η δράση και οι πρωτοβουλίες μας γιά το βουνό είναι γνωστές περισσότερο από ένα χρόνο.
Οι αγώνες είχαν μεγάλη συμμετοχή από νεαρούς ποδηλάτες/σσες, οι οποίοι/ες κατέφθαναν στο σημείο εκκίνησης, είτε με δικά τους μέσα, είτε μεταφερόμενοι με φορτηγά του Δήμου.
Καλή η πρωτοβουλία, αλλά ως Επιτροπή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γιά την υπεράσπιση του βουνού από τις απειλές που δέχεται και οι οποίες καθημερινά το καταστρέφουν οικολογικά. Η υπεράσπιση του βουνού απαιτεί σύγκρουση και αγώνες με συμφέροντα και εργολάβους.Ο ΠΕΣΥΔΑΠ μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει δείγματα γραφής ότι είναι σ΄αυτή την κατεύθυνση.
Δείτε εδώ από προηγούμενη ανάρτησή μας ορισμένες από τις μεγάλες απειλές και πιέσεις που δέχεται το Όρος Αιγάλεω.Όπως και το Όρος Αιγάλεω απειλείται και οφείλουμε να το υπερασπίσουμε – Προτάσεις

Από το σημείο της κατάβασης φαίνεται απέναντι ο Σκαραμαγκάς.



Η κ. Κ. Κυλάκου, μέλος της Επιτροπής του Όρους Αιγάλεω και επικεφαλής του "Πάμε Αλλιώς" ανάμεσα στους αγωνιζόμενους ποδηλάτες.





Ποδηλάτες την στιγμή της κατάβασης




Δεν υπάρχουν σχόλια: