Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Παίζοντας με κίνδυνο...


Στις 9 Νοεμβρίου 2009 πληροφορήθηκα από τους γονείς κάποιων παιδιών (10-12 ετών),που προπονούνται στην ομάδα junior της Προοδευτικής σ΄ένα από τα δύο γηπεδάκια στην περιοχή του Παλαιού Ασύλου Κορυδαλλού,ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα κατά την διάρκεια της προπόνησης. Και τούτο γιατί:
1.- Κάτω από τον τάπητα υπάρχει απευθείας τσιμέντο, χωρίς την απαιτούμενη ποσότητα άμμου και κροκάλας.
2.- Το έδαφος δεν είναι επίπεδο και δεν έχει πορώδες υλικό γιά να απορροφά το νερό της βροχής με αποτέλεσμα,όταν βρέχει,να δημιουργούνται λίμνες από νερό.
3.-Ο τάπητας που έχει τοποθετηθεί στο τσιμέντο αποτελείται από μικρά κομμάτια με αποτέλεσμα να "σουρώνουν" όταν βρέχει και έτσι το ίδιο το γήπεδο να βάζει τρικλοποδιά στους αθλούμενους.
4.- Δεν υπάρχει σε όλη την επιφάνεια του γηπέδου το καουτσούκ(μικρά ανακυκλωμένα λάστιχα) που να μπορούν να προστατεύουν τους αθλητές από κακώσεις και μηνίσκους.
5.- Τα παιδιά κινδυνεύουν άμεσα από τα καρφιά και τα κομμάτια από σίδερα που εκτοξεύονται μέσα στο γήπεδο εξ αιτίας των οικοδομικών εργασιών που γίνονται δίπλα ακριβώς γιά την ανέγερση του Δημαρχιακού Μεγάρου.
6.-Στην μία πλευρά του γηπέδου υπάρχει ένας μεγάλος τοίχος,στον οποίο κινδυνεύουν να πέσουν τα παιδιά και να προξενηθεί σοβαρός τραυματισμός τους.
Γιά όλους αυτούς τους λόγους το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο γιά την ασφάλεια των νεαρών αθλητών.
Είπαμε ότι δεν έχουμε αθλητικούς χώρους και τα αθλητικά έργα στα Παλαιά Λατομεία παραπέμφθηκαν στις καλλένδες.Όχι και να αθλούνται οι μικροί μαθητές με κίνδυνο της ζωής τους.Έλεος!!!

Ραφαήλ Πολλάτος
μαθητής και μέλος της νεολαίας ΣΥΝ και του Πάμε Αλλιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: