Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Το Πάμε Αλλιώς διοργανώνει κύκλους συζητήσεων με Δημάρχους και εκπροσώπους της Τ.Α γιά το ρόλο του Δήμου σήμερα.

Ξεκινάμε στις 3-12-2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8μμ με τον Δήμαρχο Ρέντη, κ. Γ.Ιωακειμίδη,και σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στη συζήτηση γιά τους Προϋπολογισμούς και τα Τεχνικά Προγράμματα ,στα γραφεία της Δημοτικής μας Κίνησης , Αγίου Γεωργίου αρ. 45
Η επόμενη συζήτηση θα γίνει στις 10-12-2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8μμ και πάλι με τον Δήμαρχο Ρέντη στον ίδιο χώρο με θέμα τα οικονομικά της Τ.Α.




Υπερασπιζόμαστε μιά οικονομικά ανεξάρτητη από την κεντρική διοίκηση αυτοδιοίκηση με ουσιαστικές αρμοδιότητες και αυτοτελείς πόρους.Μιά αυτοδιοίκηση με κοινωνικό και οικολογικό προσανατολισμό στους στόχους και τις παρεμβάσεις της, που είναι δίπλα στους πολίτες,ελέγχεται άμεσα απ΄αυτούς, δίνει λύσεις σε προβλήματα που οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τα ποικιλώνυμα συμφέροντα δεν επιτρέπουν.Μιά Αυτοδιοίκηση που διεκδικεί από το κράτος, αποκτά και διαθέτει τους πόρους της με τις κινητοποιήσεις και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Μιά αυτοδιοίκηση που με κανόνες διαφάνειας, συμμετοχικών διαδικασιών και κοινωνικού ελέγχου, αναδεικνύει πρωταγωνιστές του δημόσιου χώρου τους πολίτες, τα κινήματα και τις συλλογικότητες της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: