Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κλιμάκιο του Πάμε Αλλιώς και της επικεφαλής κ.Κ. Κυλάκου επισκέφθηκε το Γ΄ΕΔΑΠΕ και τα μαγαζιά της οδού Μπουμπουλίνας .

Χθές,5-11-2009 στις 10 πμ, κλιμάκιο της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς" με την επικεφαλής κ. Κ. Κυλάκου κατά την επίσκεψή του στο Γ΄ΕΔΑΠΕ (Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων) στην οδό Μπουμπουλίνας αρ. 30 στον ΄Ανω Κορυδαλλό και στα γύρω μαγαζιά,μοίρασε την εφημερίδα Κορυδαλλιώς και με την ευκαιρία συζήτησε με μέλη του Εργαστηρίου,τους εμπόρους και τους κατοίκους.Οι δημότες ανταποκρίθηκαν θετικά στην επίσκεψή μας αυτή,εκφράζοντας αφ΄ενός την αγωνία τους γιά τα χρονίζοντα προβλήματα των γειτονιών της περιοχής τους,που επηρεάζουν αρνητικά την ζωή τους και την καθημερινότητά τους,αφ΄ετέρου την ανησυχία τους γιά το αύριο από την σε εξέλιξη οικονομική κρίση,που πλήττει ιδιαίτερα τα μικρά μαγαζιά.
Από την άμεση και ειλικρινή αυτή συνάντησή μας με τους κατοίκους και τους εμπόρους αναδείχθηκαν τα παρακάτω ζητήματα:
-Απογοήτευση γιά τη συνεχιζόμενη λειτουργία πολύ κοντά σε σχολεία και κατοικίες του ΚΥΤ της ΔΕΗ,
-Απογοήτευση από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των Δημοτικών Αρχών εδώ και χρόνια περί δήθεν κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου στα Παλαιά Λατομεία.
-Απογοήτευση γιά την συνεχιζόμενη εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργία των δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην οδό Γκίνης
-Αγανάκτηση γιά τις χωματερές που λειτουργούν μέσα στο Παλαιό Νεκροταφείο της Νεάπολης με καύσεις που εκπέμπουν δηλητηριώδη αέρια σε απόσταση αναπνοής από τις κατοικίες.
-Απογοήτευση γιά το ότι ούτε ο Δήμος, ούτε η Νομαρχία δεν ασχολήθηκαν εδώ και πολλά χρόνια με την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της περιοχής, όπως π.χ η λειτουργία λαϊκής αγοράς στην περιοχή της Δεξαμενής ή το τοπικό λεωφορείο γιά την εύκολη μετακίνησή τους μέσα στην πόλη κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: