Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουμε...

Μεταξύ των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ στην Β Πειραιά συμμετέχουν και δύο από τα στελέχη της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορ/λού "Πάμε Αλλιώς".Πρόκειται γιά τον Σταύρο Βαλσαμή,ιδρυτικό μέλος του Πάμε Αλλιώς και την Καίτη Κυλάκου, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης. Θυμίζουμε ότι το Πάμε Αλλιώς από την ίδρυσή του στηρίχθηκε από τον ΣΥΝ,τους Ενεργούς Πολίτες,το Κόκκινο,την ΑΚΟΑ και από ανένταχτους αριστερούς.Οι δυνάμεις αυτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς σεβάστηκαν την αυτονομία της Δημοτικής μας Κίνηση και συνεχίζουν να την στηρίζουν.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Σταύρος Βαλσαμής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Φοιτητής οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Μέσα από τις δυνάμεις της επαναστατικής Αριστεράς συνέβαλε στη δημιουργία του Ελ.Κοιν. Φόρουμ και του ενωτικού σχήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού και ιδρυτικό μέλος της δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλός <<ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.>>. Εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β'Πειραιά και στις εκλογές του 2007.

Καίτη Κυλάκου


Γεννήθηκε στον Πειραιά το έτος 1958. Μαχόμενη Δικηγόρος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο τομέα του Εργατικού Δικαίου.
Στις δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφια Δήμαρχος της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς»και στις προηγούμενες εξελέγη δημοτική σύμβουλος. Από τα φοιτητικά της χρόνια δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην ΕΚΟΝ " ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" και αργότερα στο ΚΚΕεσ,ΚΚΕεσ/Ανανεωτική Αριστερά και στην ΑΚΟΑ
Συμμετείχε παλιότερα σε συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά με δράση στα ζητήματα των γυναικών, των δικαιωμάτων, του πολιτισμού και της οικολογίας και σήμερα στην Επιτροπή Προστασίας και Οικολογικής Ανάδειξης του Όρους Αιγάλεω,στην Συντονιστική Επιτροπή γιά την κατεδάφιση του ΚΥΤ,στο Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης,στο Διοικητικό Συμβούλιο Βρεφονηπιακών Σταθμών Κορυδαλλού και στη συντακτική επιτροπή της εφημερίδας «Κορυδαλλιώς»
Είναι μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΝ Πειραιά, της Παμπειραϊκής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και του Δικτύου Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ. Και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: