Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Οι ενεργοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του"Πάμε Αλλιώς" και της επικεφαλής κ. Κ.Κυλάκου


Χθές,30-10-2009, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια των γραφείων της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς», στην Αγίου Γεωργίου 45 και Ξενοφώντος, και της έκθεσης φωτογραφίας της Ελένης Παγώνη.Αποδείχθηκε ότι ο χώρος των νέων γραφείων της Κίνησής μας ήταν πολύ μικρός γιά να χωρέσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «Πάμε Αλλιώς» και της επικεφαλής κ. Κ. Κυλάκου.Όλοι οι παρευρισκομένοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι ο χώρος μπορεί να αποτέλεσει ένα σημείο αναφοράς, συνάντησης και δημιουργικής ενασχόλησης με τα ζητήματα της πόλης μας. Η αθρόα συμμετοχή των καλεσμένων μας επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας να μετατρέψουμε ένα απλό διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Κορυδαλλό σε ζωντανό χώρο με προτάσεις και διεκδικήσεις γιά τις ανάγκες όλων μας να ζούμε σε μιά πόλη,αντάξια των ονείρων μας. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η έκθεση φωτογραφίας της Ελένης Παγώνη και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της χθεσινής μέρας.
Στα εγκαίνια μας τίμησαν με την παρουσία τους,ο Δήμαρχος Ρέντη,κ Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Βουλευτής Πειραιά κ. Θοδωρής Δρίτσας, από την Δεκαεξάχρονη Πόλη ,οι φίλοι κ. Γιώργος Αρβανίτης και Παναγιώτης Τουρλάκης,ο Βασίλης Καλαμβόκας από το ιστολόγιο της Προοδευτικής,vissini, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Νίκαιας «Κόντρα στο Ρεύμα», κ. Κώστας Παπαδόπουλος, , ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Λιμάνι της Αγωνίας», κ. Γιάννης Καρδαράς, η νομαρχιακή σύμβουλος, κ. Εύη Καρακώστα και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου «Καλημέρα Κερατσίνι», κ. Λουκάς Τζανής.
Η επικεφαλής και η Συντονιστική Επιτροπή του Πάμε Αλλιώς εκφράζουν προς όλους τους παρευρισκόμενους στην χθεσινή συνάντηση,ιδιαίτερα προς τους ενεργούς πολίτες του Κορυδαλλού, τις ευχαριστίες τους και ανανεώνουν το ραντεβού γιά το άμεσο χρονικό διάστημα.

Γιά το Πάμε Αλλιώς
Η επικεφαλής
Καίτη Κυλάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: