Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Από την Πορεία διαμαρτυρίας στη Νίκαια για τον θάνατο μετανάστη

Πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του νεκρού 25χρονου Μοχάμεντ Καράν Ατιφ και πορεία προς το ΑΤ Νικαίας με εκαντοντάδες διαδηλωτές μετά από πρωτοβουλία της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και της Πακιστανικής Κοινότητας, για τον θάνατο του 25χρονου μετανάστη εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη από αστυνομικούς. Στην πορεία παρευρέθηκαν και αντιπροσωπείες από τον ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους βουλευτές Παναγιώτη Λαφαζάνη και Θοδωρή Δρίτσα και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία συμμετείχε το Σχολείο Μεταναστών Πειραιά με την Πρόεδρό του Κ. Γαλοπούλου και οι τρείς Δημοτικές Κινήσεις που το στηρίζουν: Το Πάμε Αλλιώς με την επικεφαλής κ. Καίτη Κυλάκου,Κόντρα στο Ρεύμα με τον επικεφαλής κ. Κώστα Παπαδόπουλο και το Λιμάνι της Αγωνίας με τον επικεφαλής κ. Γιάννη Καραδαρά.
Οι διαδηλωτές απαίτησαν να τιμωρηθούν οι ένοχοι και δήλωσαν ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι δεν θα περάσουν οι θηριωδίες της Αστυνομίας σε βάρος των μεταναστών, σε βάρος των ελευθεριών όλων μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: