Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς πράσινο και χρώμα η Πλατεία Μερκάτη...

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης, το έργο παραλήφθηκε από το Δήμο Κορυδαλλού πριν δύο χρόνια και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.




Πριν ένα χρόνο περίπου τονίζαμε ότι η ανάπλαση της Πλατείας Μερκάτη έγινε χωρίς πράσινο και χωρίς χρώμα στις τσιμεντένιες κολώνες.Η πλατεία αυτή,πριν την ανάπλαση της, ήταν μιά πραγματική όαση πρασίνου, γεμάτη από μεγάλα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά.Σύμφωνα με την μελέτη ανάπλασή της θα έπρεπε να έχει αποκατασταθεί το πράσινο με μεγάλα δέντρα και να είχαν βαφτεί οι τσιμεντένιες κολώνες.Μόνο έτσι θα μπορούσε να αναδειχτεί η αισθητική της και να γίνει αποδεκτή από τους κατοίκους.
H ανάπλαση της Πλατείας Μερκάτη έγινε από την Νομαρχία Πειραιά με χρηματοδότηση 750.000 ευρώ από ίδιους πόρους σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού, ο οποίος συνέταξε την μελέτη. Θα περίμενε κανείς ότι με τόσα χρήματα θα είχε αποκατασταθεί τουλάχιστον το πράσινο που είχε η πλατεία πριν, όπως και θα είχαν βαφτεί οι τεράστιες τσιμεντένιες κολώνες που υπάρχουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: