Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η πολιτική της κυβέρνησης, των μνημονίων και του ΝΔΤ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κατεδαφίζει το μέλλον των τοπικών κοινωνιών

Δήλωση της Καίτης Κυλάκου, Δημοτικού Συμβούλου και Δικηγόρου, γιά τις αυριανές κινητοποιήσεις των Δήμων Αττικής
       Η πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων και του ΝΔΤ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κατεδαφίζει το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Δήμοι με ελάχιστους «επιτελικούς» υπαλλήλους, πλήρως ιδιωτικοποιημένες και ανταποδοτικές – ελαφρώς επιδοτούμενες – υπηρεσίες, χωρίς κοινωνικές και αναπτυξιακές δυνατότητες, απλοί διεκπεραιωτές των εκάστοτε κρατικών εντολών Αυτή η πολιτική πρέπει επειγόντως να ανατραπεί. Απαιτείται ένα δυνατό, ενωτικό, αυτοδιοικητικό κίνημα, όπου οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι και οι τοπικοί κοινωνικοί φορείς θα διεκδικήσουν αποφασιστικά αυτό που τους ανήκει. Μια βιώσιμη, κοινωνικά και περιβαλλοντικά καθημερινή ζωή στην υπηρεσία των αναγκών των δημοτών
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες/σσες, όπως και στο παρελθόν έχουμε πράξει,  ν΄απαιτήσουν να πάρουν στα χέρια τους τον Κοινωνικό Έλεγχο του Χρέους με διαφάνεια και συμμετοχή. Η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και του κοινωνικού πλούτου της πόλης δεν μπορεί να γίνει από την Δημοτική Αρχή Κασιμάτη και από την Κυβέρνηση, αγνοώντας τους δημότες. Όλα στο φως με απόδοση των ευθυνών εκεί που αναλογούν.  Επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του χρέους με μείωση τόσο του κεφαλαίου όσο και των τόκων.
 Να διεκδικήσουμε δημόσιους πόρους από τους ΚΑΠ και ανταποδοτικά τέλη, εξασφαλίζοντας κοινωνικές δαπάνες γιά σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κοινωνική μέριμνα με παράλληλη μείωση εξόδων γιά εκδηλώσεις, γιορτές, υπέρογκα μισθώματα.
Σας καλούμε να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας, εκφράζοντας την αντίθεσή μας στην αντικοινωνική πολιτική της Κυβέρνησης και των εκλεκτών της στον Κορυδαλλό.
Σας καλούμε να υπερασπιστούμε την κοινωνική αλληλεγγύη, την οικολογία , την πολιτισμική πολυμορφία, τον κοινωνικό έλεγχο και την δημοκρατική συμμετοχή στην πόλη, διεκδικώντας δημοκρατική και φιλολαϊκή Τ.Α.    

Καίτη Κυλάκου
Δημοτική Σύμβουλος -Δικηγόρος









Δεν υπάρχουν σχόλια: