Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου μακριά από στημένες προβοκάτσιες και προκλήσεις .."

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού στις 21-3-2012 η επικεφαλής του "Πάμε Αλλιώς", Καίτη Κυλάκου, έθεσε στα προ ημερησίας θέματα το ζήτημα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου αναφερόμενη στα ακόλουθα:
" Στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου καλούμαστε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Η 25η Μαρτίου δεν είναι ούτε αφορμή, ούτε ευκαιρία γιά να προβληθούν πολιτικά πρόσωπα που εκπροσωπούν την κυβέρνηση και την εξουσία των μνημονίων και του ΔΝΤ. Οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να αποτίσουν φόρο τιμής με μαζικό, μαχητικό και ειρηνικό τρόπο, εκφράζοντας την διαμαρτυρία, την απόγνωση, το θυμό τους για τις κυβερνητικές πολιτικές και τα μνημόνια. Αυτό το χαρακτήρα του εορτασμού θα πρέπει να εγγυηθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Αρχή , με την αμέριστη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των πολιτών , διασφαλίζοντας παράλληλα την ενότητα του κοινωνικού ιστού της πόλης μας.
 Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση ¨Πάμε Αλλιώς, και εγώ προσωπικά, όπως και η άλλη δημοτική σύμβουλος, Ιφιγένεια Γεωργακοπούλου, έχοντας δεχθεί πριν μερικούς μήνες , κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, την ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική επίθεση του Γ. Διαμαντίδη, καλούμε τους πολίτες να εκφράσουν δυναμικά, ειρηνικά και ενωτικά τη δίκαιη αγανάκτησή τους και το θυμό τους και να σταθούν μακριά από ενέργειες βίας και προπηλακισμών μέσα από "στημμένες προβοκάτσιες και προκλήσεις" που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, να δημιουργήσουν κλίμα κράτους εκτάκτου ανάγκης, να στοχοποιήσουν την αριστερά και ιδιαίτερα το πολιτικό χώρο που μας στηρίζει, το Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς"

Δεν υπάρχουν σχόλια: