Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Καταλήξαμε στις παρακάτω αποφάσεις...

Η συνέλευση των αριστερών ριζοσπαστικών δημοτικών και συνδικαλιστικών κινήσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στο Δήμο Ελληνικού, σε συμπαράσταση στον απεργό πείνας δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις .

1. Έκδοση κοινής διακήρυξης, την οποία συνυπογράφουμε μέχρι την Τρίτη 18/5 το μεσημέρι , ώστε να δοθεί στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ. Η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί. Η διακήρυξη συντάχθηκε από το προεδρείο της συνάντησης.

2. Παράσταση στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/5 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με πανώ και διανομή της διακήρυξης των συνεργαζόμενων κινήσεων. Στο έκτακτο αυτό συνέδριο, η ΚΕΔΚΕ θα προχωρήσει χωρίς συζήτηση και υπό το κράτος της μονομερούς κατάθεσης του ν/σχ από την κυβέρνηση, με μυστική ψηφοφορία, στην απάντηση του ερωτήματός ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον Καλλικράτη , που εκτιμάται ότι θα είναι αρνητική.
Η δική μας συνάντηση θα είναι στις 10.30 π.μ. στο χώρο της Τεχνόπολης ( Μετρό Κεραμεικός).

3. Διαδήλωση στο Σύνταγμα την Τετάρτη 26/5 με τη συμμετοχή του Δήμου Ελληνικού και όσων άλλων φορέων κινητοποιηθούν.

4. Σε τοπικό επίπεδο κάθε δημοτικό σχήμα επιδιώκει να ληφθεί καταδικαστική του Καλλικράτη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο και ενημερώνει τους δημότες σύμφωνα με τους τρόπους που επιλέγει. Επιδιώκουμε συμπαράσταση στον Χρήστο Κορτζίδη από τοπικούς φορείς, όπως συλλόγους γονέων, καθηγητών , πολιτιστικούς συλλόγους, κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: