Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Όλοι και όλες την Τρίτη 18 Μάη, 19.30 μμ στην μεγάλη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του ΚΥΤ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα καλεί στη μεγάλη Πανκορυδαλλιώτικη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 18 Μάη , 19.30 μμ, στην Ποταμού έξω από τον Υποσταθμό. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία: Ποταμού, Ατταλείας, Γρ.Λαμπράκη, Ταξιαρχών , Πλ. Ελευθερίας
... Αντί ο Περιφερειάρχης και ο Νομάρχης να υλοποιήσουν τις δικαστικές αποφάσεις, όπως έχουν υποχρέωση από το Νόμο,ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ την ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ του Αυθαιρέτου.Ο κ. Μίχας άλλα μας έλεγε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009 τώρα δεν έχει χρόνο να μας δεχτεί, το ίδιο και ο Περιφερειάρχης.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ «Πάμε Αλλιώς» καλεί όλους/ες του πολίτες/σσες του Άνω-Κάτω Κορυδαλλού να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να επιβάλλουμε την νομιμότητα.
Σήμερα,έξι χρόνια μετά την εγκατάσταση του ΚΥΤ, και με δεδομένες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, που το κρίνει παράνομο, αυθαίρετο και κατεδαφιστέο,επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση μαζικών φορέων,συλλογικοτήτων,δημοτικών κινήσεων και ενεργών πολιτών γύρω από την Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα γιά να κατεδαφιστεί το ΚΥΤ της ΔΕΗ στο Σχιστό Άνω Κορυδαλλού.
Εάν ΔΕΗ, Νομάρχης και Κυβέρνηση δεν συμμορφωθούν άμεσα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, είμαστε έτοιμοι/ες να συγκρουστούμε με κάθε λογιών συμφέροντα και εξουσίες.
Γιά να απαλλαγεί η περιοχή από το ΚΥΤ και να παραμείνει δασική, χώρος πρασίνου και αναψυχής.Γιά να σταματήσει το οικολογικό έγκλημα στην περιοχή μας .

Όχι άλλη ανοχή. Η περιοχή είναι και θα παραμείνει Δασική

Δεν υπάρχουν σχόλια: