Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "Πάμε Αλλιώς"
Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς" καταδικάζει αυτούς που ευθύνονται γιά τον άδικο χαμό των τριών εργαζομένων τραπεζοϋπαλλήλων γιατί αντιστρατεύονται το δημοκρατικό κίνημα των πολιτών που διεκδικεί και γιατί ουσιαστικά ενισχύουν τη συντήρηση και την αντίδραση.

Η πρωτοφανής και μεγαλειώδης απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων, καθώς και η μαζική τους συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις που ήταν οι μεγαλύτερες σε όγκο που έγιναν στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, ανοίγει νέους ελπιδοφόρους δρόμους απέναντι στους μονόδρομους που μας οδηγούν σε βούρκο.Στις κινητοποιήσεις αυτές συμμετείχε το πιό δημιουργικό, αλλά μη προνομιούχο κομμάτι του ελληνικού λαού, που η Κυβέρνηση, παρά τις αντίθετες προεκλογικές διαβεβαιώσεις, οδηγεί στις «ορέξεις» του ΔΝΤ, των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ, των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου. Οι πρωταγωνιστές της ανάπτυξης με δανεικά, της εποχής «της ισχυρής Ελλάδας», των Ολυμπιακών Αγώνων,του βαλκανικού ελντοράντο και των ξέφρενων υπερεξοπλισμών, δηλ. αυτοί που δημιούργησαν το «έλλειμα» και το «χρέος», καλούν τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους νέους να πληρώσουν.
Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες στη σκιά μιάς γενικευμένης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης με δραματικές εξελίξεις γιά τον κόσμο της εργασίας στη χώρα μας, στην Ευρώπη, αλλά και παγκόσμια.
Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις. Ενώνει τις φωνές της με τις χιλιάδες των εργαζομένων που κατέβηκαν στους δρόμους για να αποκρούσουν τα απαράδεκτα μέτρα που τεμαχίζουν την κοινωνία, γιά να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια της ζωής τους και τα κοινωνικά τους δικαιώματα.
Καταδικάζει αυτούς που ευθύνονται γιά τον άδικο χαμό των τριών εργαζομένων τραπεζοϋπαλλήλων γιατί αντιστρατεύονται το δημοκρατικό κίνημα των πολιτών που διεκδικεί και γιατί ουσιαστικά ενισχύουν τη συντήρηση και την αντίδραση.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
« Πάμε Αλλιώς»



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: