Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αυτή η κατρακύλα δεν έχει όρια

Την ώρα που ο Δήμος Κορυδαλλού είναι στα πρόθυρα της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης και τα χρέη σύμφωνα με πολλούς έχουν διπλασιασθεί σε 3,5 χρόνια (37 εκ. ευρώ!!!).Την ώρα που ψηφίζουν γιά να πάρουν νέο δάνειο 2.800.000 ευρώ, εγκρίνουν αφειδώς δαπάνες κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος. Πετάνε κυριολεκτικά στο δρόμο χιλιάδες ευρώ γιά επικοινωνιακές εκδηλώσεις μήπως και κατορθώσουν να αποσπάσουν και πάλι την ψήφο των δημοτών. Μιά τέτοια δαπάνη "πέρασε" από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 23-3-2010 γιά ημερίδα οικιακής κομποστοποίησης !!! Δηλαδή μας λένε ότι ξύπνησαν οι οικολογικές ανησυχίες των οικολογικά άσχετων γιά εκδήλωση-συνάθροιση 50-60 χειροκροτητών σε μιά αίθουσα του Δήμου γιά την οποία,άκουσον-άκουσον, χρειάζεται να δαπανηθούν 4.000 ευρώ!!! Αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι χώροι που είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου είναι χωματερές, τα δέντρα κόβονται χωρίς απόφαση κανενός συλλογικού οργάνου, και την ώρα που η ανακύκλωση ,εκτός από τα υλικά συσκευασίας, δεν είναι ούτε στα σκαριά.
Η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία δεν τα βλέπουν; Θα επιτρέψουν να εγκριθεί το νέο δάνειο;
Υ.Σ. Στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο ενέκριναν δαπάνη 15.000 ευρώ γιά αιμοδοσία!!! Αυτή η κατρακύλα δεν έχει όρια!!!

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Όντως θα περιμέναμε από μια παράταξη που έχει "οικολογικές" ανησυχίες να ελέγξει πριν καταγγείλει αλλά κυρίως να έχει την ευαισθησία και αντίληψη ότι μετά την ανακύκλωση η κομποστοποίηση οργανικών απορριμμάτων είναι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ στο τεράστιο πρόβλημα των σκουπιδιών που κινδυνέουν να πνίξουν την Αττική!! Μήπως τελικά η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα μεγάλα θέματα δεν έχει και τόση σημασία;
Και καλά το περιβάλλον και τα σκουπίδια...Mπορούν να περιμένουν...Aλλά μπορεί να περιμένει και το μεγάλο θέμα της αιμοδοσία όταν χιλιάδες συνάνθρωποι μας εξαρτώνται από μια μπουκάλα αίμα; Όταν κατάφεραν στον Δήμο τα τελευταία χρόνια να δεκαπλασιάσουν τους αιμοδότες;...Φαίνεται ότι κατά το "Πάμε Αλλιώς" κι αυτοί μπορούν να περιμένουν...

Unknown είπε...

Αλήθεια κ. Κοιλάκου, ήσασταν εκεί… δεν σας είδα!!!!

pamealliws είπε...

Το ζητούμενο με την ανάρτηση δεν είναι αν πρέπει οι δημότες να ευαισθητοποιηθούν και να βάλουν στα μπαλκόνια (με ποιο κόστος άραγε;)μηχανήματα κομποστοποίησης ούτε αν πρέπει να δίνουν αίμα. Το σκάνδαλο είναι γιατί πρέπει για μια αφισέτα 30x50cm και για μερικές προσκλήσεις να ξοδευτούν 4.000 ευρώ. Και δεν θα είχαμε αντίρρηση αν υπήρχε συστηματική ενημέρωση των δημοτών, αλλά και των μαθητών κυρίως για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για μια πλειάδα άλλων σημαντικών προβλημάτων μιας σύγχρονης πόλης. Τα νοσοκομεία άραγε χρεώνουν τις κινητές μονάδες αιμοδοσίας;;;Αν είναι έτσι, να μας το πουν. Πού θα ξοδευτούν λοιπόν 15.000 ευρώ; Αυτή η βιομηχανία βραβεύσεων, φιεστών, καρναβαλιών και εκδηλώσεων για τα μάτια εν πολλοίς πρέπει να σταματήσει και να μπουν προτεραιτότητες και προγραμματισμός.Επιτέλους, ας δώσουν τα τιμολόγια που ζητάμε χρόνια, να δούμε πού ξοδεύονται τα λεφτά, που παίρνει ο Δήμος με δάνεια και πώς αυτά κατασπαταλώνται, σε συνεργασία (από σύμπτωση;) πάντα με τους ίδιους προμηθευτές. Το χρέος που δημιούργησε η θητεία του Κασιμάτη είναι ισοδύναμο με αυτό των τελευταίων 30 ετών. Δεν μπορούν λοιπόν οι περιβαλλοντικά αδιάφοροι να κάνουν τους οικολόγους.

Unknown είπε...

Ποια τιμολόγια να δείτε καλά μου...

Εσείς δεν πάτε να δείτε ούτε τις εκδηλώσεις.

Unknown είπε...

Το 2008 ο πατέρας μου έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και χρειάστηκε αίμα. Έψαχνα απεγνωσμένα σε φίλους και συγγενείς και κατάφερα μετά βίας να συγκεντρώσω 6 μπουκάλες, ενώ χρειαζόταν 9-10. Έμαθα ότι στον Δήμο υπάρχει τράπεζα και πήρα τηλέφωνο. Με εξυπηρέτησαν αμέσως. Τους ευγνωμονώ! μετά από αυτό έγινα κι εγώ φυσικά αιμοδότης, αφου οι άνθρωποι με ενημέρωσαν με πρόσκληση για την ημέρα και την ώρα. Στις δυο αιμοδοσίες που πήγα είδα αρκετό κόσμο και μου έκανε ιδαίτερη εντύπωση πώς αυτοί οι άνθρωποι καταφέρνουν σε ένα τόσο δύσκολο θέμα να πείσουν τον κόσμο να δώσει το αίμα του. Όταν εγώ ούτε από τους συγγενείς μου δεν βρήκα ανταποκριση. Γιατί όλοι φοβούνται, οι περισσότεροι ζουν ακόμα με μύθους. Φαντάζομαι λοιπόν ότι για να πετυχαίνεις να μαζέψεις τόσες μπουκάλες αίμα και να εξυπηρετείς άμεσα τους δημότες, χρειάζεται να κάνεις μερικά έξοδα. Να στείλεις ένα φυλλάδιο, να τους δώσεις ένα κουλούρι μετά την αιμοδοσία για να μην πέσουν κάτω. Κι απ΄ό, τι με ενημέρωσαν απο τις Κοινωνικές Υπηρεσίες κάνουν 2 έως 3 αιμοδοσίες το χρόνο. Με λάθος θέμα λοιπόν ασχολείστε κα Κυλάκου. Βρείτε κανένα άλλο να κάνετε αντιπολίτευση!

Unknown είπε...

Και για να συμπληρώσω...αν θεωρείτε κατρακύλα το ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να συγκεντρώνεται αίμα για τόσους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή όπως διαβάζω για να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για περιβαλλοντικά ζητήματα,τότε καλά έκαναν οι Κορυδαλλιώτες και σας ..."κατρακύλισαν" στις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

ώπα ρε παιδιά, σιγά τις υπηρεσίες του δήμου, στο όνειρό σας τα βλέπετε αυτά?