Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η κρυφή γοητεία του δανεισμού στο Δήμο Κορυδαλλού!!! Νέο δάνειο 2.800.000 ευρώ γιά λειτουργικές ανάγκες!!!

Σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο "Η ταινία τρόμου στην Γρ.Λαμπράκη συνεχίζεται... Και άλλο δάνειο παίρνει ο Δήμος Κορυδαλλού..." γράφαμε
"...Λοιπόν Κορυδαλλιώτες/σσες δεν νομίζετε ότι μας δουλεύουν ; 6 εκ. ευρώ περισσότερο χρέος σε τρία χρόνια; Αφήστε τα κρυφά χρέη και τους τόκους των δανείων.Αυτή η σπατάλη που συνεχίζεται στο Δήμο του Κορυδαλλού πότε προβλέπεται να συμμαζευτεί; Μήπως η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε ταινία γκραν-γκινιόλ με τίτλο <<Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες>>; Γιατί ως γνωστόν η Γρ.Λαμπράκη έχει πολλές λεύκες ,μόνο που οι παροικούντες του Δημαρχιακού Μεγάρου εξακολουθούν να ξοδεύουν ασύστολα στην υγειά των κορόϊδων,που βεβαίως θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό αργότερα ."
Η ταινία τρόμου λοιπόν συνεχίζεται. Από την ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21-4-2010 πληροφορούμεθα ότι το πρώτο θέμα αφορά την απόφαση λήψης νέου δανείου 'υψους 2.800.000 ευρώ.
Μερικούς μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 ο Δήμος Κορυδαλλού υπερχρεωμένος με πάνω από 36 εκ.ευρώ!!!.Η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και του κοινωνικού πλούτου της πόλης γίνεται ερήμην των πολιτών.
Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» ζητά να συγκροτηθεί άμεσα Επιτροπή Προϋπολογισμού του Δήμου από εκπροσώπους των δημοτικών κινήσεων , φορέων και επιτροπών κατοίκων της πόλης που θα παρακολουθεί τον προϋπολογισμό και θα έχει γνώμη για σημαντικές αποφάσεις της οικονομικής διαχείρισης, των προσλήψεων και των έργων. Παράλληλα συνεχίζουμε να διεκδικούμε την εφαρμογή της πρότασης ,που εδώ και καιρό έχουμε επεξεργαστεί γιά τον Προυπολογισμό των Πολιτών με συμμετοχικές-δημοκρατικές διαδικασίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: