Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η ταινία τρόμου στην Γρ.Λαμπράκη συνεχίζεται... Και άλλο δάνειο παίρνει ο Δήμος Κορυδαλλού...

Σε προηγούμενη ανάρτηση στις 6-1-2010 γράψαμε ότι
"Τον Γενάρη του 2007,όταν ανέλαβε ο νέος Δήμαρχος,στην κοπή της πίτας του Δήμου στο ΕΑΚ δήλωσε. <<Το χρέος του Δήμου υπερβαίνει τα 25 εκ. ευρώ.Η μάχη γιά την εξυγίανση του Δήμου μας είναι σκληρή, αλλά θα είναι νικηφόρα.Δεν ζητάμε ούτε μιά μέρα πίστωση...>>
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Δεκεμβρίου 2009,μετά από τρία χρόνια ,ρήξεων...και αλλαγών.... κατά την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού γιά το 2010 Ο Δήμαρχος που ανέλαβε να μας σώσει δήλωσε.<< Παρέλαβα χρέος 27 εκ ευρώ και τώρα είναι λίγο παραπάνω από 31 εκ ευρώ >>.
Λοιπόν Κορυδαλλιώτες/σσες δεν νομίζετε ότι μας δουλεύουν ; 6 εκ. ευρώ περισσότερο χρέος σε τρία χρόνια; Αφήστε τα κρυφά χρέη και τους τόκους των δανείων.Αυτή η σπατάλη που συνεχίζεται στο Δήμο του Κορυδαλλού πότε προβλέπεται να συμμαζευτεί; Μήπως η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε ταινία γκραν-γκινιόλ με τίτλο <<Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες>>; Γιατί ως γνωστόν η Γρ.Λαμπράκη έχει πολλές λεύκες ,μόνο που οι παροικούντες του Δημαρχιακού Μεγάρου εξακολουθούν να ξοδεύουν ασύστολα στην υγειά των κορόϊδων,που βεβαίως θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό αργότερα ."
Η ταινία τρόμου συνεχίζεται. Από την ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης της της Δημαρχιακής Επιτροπής πληροφορούμεθα ότι το πρώτο θέμα αφορά την απόφαση λήψης νέου δανείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: