Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Νομάρχη Πειραιά




Η επιχειρούμενη εκ των υστέρων από τον Νομάρχη Πειραιά νομιμοποίηση του αυθαίρετου και παράνομου υποσταθμού της ΔΕΗ έχει απέναντί της την Επιτροπή Αγώνα φορέων και κατοίκων.
Οι αγώνες μας είναι αυτοί που θα αναγκάσουν τον Νομάρχη Πειραιά,τον Περιφερειάρχη, τους Βουλευτές της περιοχής, το ΥΠΕΧΩΔΕ, να σταματήσουν να μας εμπαίζουν με παρελκυστικές και υποκριτικές τακτικές γιά να κερδίζουν χρόνο. Θα είναι υπεύθυνοι γιά το συντελούμενο οικολογικό έγκλημα στην περιοχή μας, εάν δεν αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν συγκρουστούν με κάθε λογής συμφέροντα και εξουσίες που συνεχίζουν να δρούν υπόγεια γιά να παραμείνει το ΚΥΤ.
Απαιτούμε ν΄απαλλαγεί η περιοχή από το ΚΥΤ και να παραμείνει δασική, χώρος πρασίνου και αναψυχής.
Πάμε Αλλιώς,μέλος της Επιτροπής

Δημοσιεύουμε την επιστολή
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΥΤ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΠΡΟΣ : ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Νομάρχα,
Πληροφορηθήκαμε από το δικηγόρο μας κ. Γεώργιο Μπάλια την απόφαση σας να νομιμοποιήσετε τον ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ & ΠΑΡΑΝΟΜΟ Υποσταθμό της ΔΕΗ στην Ποταμού.Η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως στις 09/03/2010 και αποφάσισε σχετικά :
1. Δεν θα δεχτεί σε καμία περίπτωση την εκ των υστέρων ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ νομιμοποίηση του αυθαίρετου και παράνομου Υποσταθμού και θα προβεί σε όλες τις ενέργειες Νομικές και Αγωνιστικές για την κατεδάφιση του.
2. Με ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο,πανό, αφίσες κ.λ.π., η συντονιστική θα ενημερώσει και θα καταγγείλει σε όλη την Β΄ Πειραιά την « ευαισθησία σας » να νομιμοποιήσετε τον αυθαίρετο υποσταθμό με την απόφαση του ΤριμελούςΣυμβουλίου του ΣΤΕ η οποία (απόφαση) στηρίχτηκε βέβαια στο« λάθος » της Νομαρχίας !!!Στις ομόφωνες βέβαια αποφάσεις του ΣΤΕ 1889/2006 και 89/2008 που έκριναν οριστικά το έργο ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ & ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ δηλώνατε αναρμόδιος!!
Ξεχάσατε βέβαια την δέσμευση που μας δώσατε στο γραφείο σας τον Φεβρουάριο του 2009, ότι θα κατεδαφίσετε εσείς τον υποσταθμό εάν δεν το πράξουν οι αρμόδιοι.
Τότε όμως ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και οι πρόωρες εκλογές του Οκτώβρη σας υποχρέωσαν να το « ξανασκεφτείτε ».
Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχετε αποφασίσει να μας δεχτείτε παρά τα συνεχή
αιτήματα μας επί επτά ολόκληρους μήνες !!!

Για τη συντονιστική επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Μαραζιώτης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: