Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της "Κορυδ/αλλιώς"

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας "Κορυδ/αλλιώς", αφιερωμένο στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει ο Δήμος στην τρέχουσα οικονομική κρίση.Προτείνουμε 10 άμεσα μέτρα δράσης του Δήμου γιά να στηρίξει τον κόσμο της εργασίας, που πλήττεται από την κρίση, διεκδικώντας μιά πράσινη και βιώσιμη πόλη μέσα από έργα υποδομής με παράλληλη αύξηση των θέσεων εργασίας.Σε αυτά τα θέματα αναφέρεται το κύριο άρθρο της πρώτης σελίδας και το άρθρο της επικεφαλής του Πάμε Αλλιώς ,κ. Καίτης Κυλάκου.
Στο τεύχος αυτό παραχωρεί συνέντευξη ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, Δημήτρης Μαραζιώτης, γιά την κατεδάφιση του ΚΥΤ στα πρώην Λατομεία του Σχιστού Άνω Κορυδαλλού.
Επίσης υπάρχουν άρθρα- παρεμβάσεις της Μαρίας Τάταρη και Χάϊκ Κασσαρτζιάν γιά τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και γιά θέματα άσκησης της εξουσίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Σταύρου Βαλσαμή γιά τα χρέη του Δήμου, του Αποστόλη Πανταζή γιά το Νυχτερινό Γυμνάσιο Κορυδαλλού, του Ραφαήλ Πολλάτου γιά το μικρό γηπεδάκι στο πρώην Άσυλο.
Ενημερώνουμε γιά τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του Πάμε Αλλιώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως και γιά την κοπή δέντρων στο όρος Αιγάλεω και στο μικρό πάρκο του Άνω Κορυδαλλού (Καραολή και Δημητρίου,Νοταρά και Κ. Βάρναλη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: