Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οικολογικές ευαισθησίες μαιμού...



Ενώ ο Δήμος καλούσε τον κόσμο να πάρει μέρος στην "Ωρα της Γης", σβήνοντας τα φώτα, αλλά και σε συμβολική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας,ζήσαμε και αυτό. Σε όλους τους κεντρικούς δρόμους είχε αφήσει αναμμένες τις εορταστικές φωτεινές γιρλάντες από την παραμονή της 25ης Μαρτίου και συνεχίζει μέχρι σήμερα προφανώς γιά τις εορτές του Πάσχα. Άλλα το πρωί λοιπόν και άλλα το βράδυ... Δεν μπορείς να παριστάνεις τον οικολογικά ευαίσθητο και να καλείς σε συγκέντρωση με κεράκια αναμμένα, ενώ εσύ ο ίδιος δεν σβήνεις τις ενεργοβόρες γιρλάντες και ενώ το χρέος του Δήμου βρίσκεται σε σε ύψος άνω των 32 εκ ευρώ και ετοιμάζεσαι να πάρεις και άλλα δάνεια!!!
Ενώ έτσι ¨πολιτεύεται΄΄ο Δήμος, οι Κορυδαλλιώτες/σσες,όπως και η πλειοψηφία των πολιτών παντού, δεν έσβησαν τα φώτα τους, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι εμπαίζονται από Κυβερνήσεις και αγορά, που έχουν φέρει την γή και τον κόσμο της εργασίας στο σημείο μηδέν.
Πάντως στην εκδήλωση του Δήμου δεν συμμετείχαν οι επιχειρήσεις της Πλατείας Ελευθερίας, όπως ανακοίνωνε το Δελτίο Τύπου του Δήμου στις 9-3-2010, αναφέροντας επί λέξει: ΄΄...Στη συμβολική πρωτοβουλία συμμετέχουν και οι επιχειρήσεις διασκέδασης της πλατείας Ελευθερίας...¨. Ήταν άραγε τυχαίο που στο προχθεσινό Δελτίο Τύπου δεν γίνεται κουβέντα γιά τους μαγαζάτορες αλλά μόνο ότι΄΄κοντά μας θα είναι οι μαθητές του προγράμματος Θεατρικής Αγωγής των σχολείων μας΄΄;(http://www.korydallos.gr/Default.aspx?tabid=503&language=el-GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια: