Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Δελτίο τύπου του δημάρχου Αγ.Ι.ΡέντηΡεντιώτισες, Ρεντιώτες,
Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου «Καλλικράτης» που οραματίζεται τη Διοικητική Αναδιάρθρωση της χώρας, μόνο βαθιά ανησυχία και θλίψη μπορούμε να αισθανθούμε εμείς στο Ρέντη.
Ο Δήμος μας, με πλήρεις Τεχνικές και Κοινωνικές Υπηρεσίες, με Ταμειακή Υπηρεσία από το 1996, με διπλογραφικό σύστημα, με πιστοποίηση για το ΕΣΠΑ (4ο Κοινοτικό Πλαίσιο), δεν έχει τίποτα να κερδίσει από την προτεινόμενη μεταρρύθμιση.
Σε όλη την ιστορία του Δήμου φροντίσαμε να μην πάρουμε ποτέ ούτε ένα ευρώ δάνειο, είχαμε και έχουμε πάντα θετικό ταμείο που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ και μας επιτρέπει να κάνουμε συνεχώς νέα έργα στο Δήμο και να είμαστε ο πιο υγιής οικονομικά Δήμος της χώρας.
Όλοι οι γειτονικοί μας Δήμοι έχουν τη δική τους ιστορία -την οποία και σεβόμαστε απόλυτα- και οι πολίτες τους δε φέρουν ευθύνη για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται εξαιτίας της Πολιτείας και των Δημοτικών τους Αρχόντων.
Στο Ρέντη οφείλουμε να αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να μεταπείσουμε το Υπουργείο για το λάθος που προτίθεται να κάνει σε βάρος μας.
Οφείλουμε να αγωνιστούμε για να παραμείνουμε αυτόνομοι και αυτοδύναμοι, όπως έχει αποφασίσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο από τις 21 Δεκεμβρίου του 2009.
Σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Μαΐου στη συνέλευση , την Κυριακή 2 Μαΐου στις 10.30 στα γραφεία του Συλλόγου Οικιστών της Θηβών 222.

Ο Δήμαρχος,
Γιώργος Ιωακειμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: