Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Τι γίνεται με τα Λατομεία;


Στις 14/10/2008 ο κ.Κασιμάτης δηλώνει ότι <<απομακρύνθηκαν οριστικά και οι τελευταίες επιχειρήσεις…στην έκταση των πρώην λατομείων>> .Σήμερα καμιά από αυτές τις επιχειρήσεις δεν έχει σταματήσει την λειτουργία της. Απλά, πολλές απ΄αυτές μεταφέρθηκαν απέναντι και κάποιες συνεχίζουν την λειτουργία τους στον ίδιο χώρο.
Συνεχίζοντας την κριτική που έχουμε κάνει για το μέγεθος και την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή των πρώην λατομείων, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ.Κασιμάτης έχει τάξει ένα αθλητικό κέντρο ολυμπιακών δυνατοτήτων στους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισες.
Αντί αυτού στις 17/12/2008 εξαγγέλει μόνο την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου (ο μόνος δήμος του Λεκανοπεδίου με δύο κλειστά γυμναστήρια πλέον ),δύο γηπέδων ποδοσφαίρου και ενός κολυμβητηρίου, όπως και γηπέδων τένις και beach volley πίσω από το ΔΑΚ, για την ανάπτυξη προφανώς των παραδοσιακών αθλημάτων των κατοίκων του Κορυδαλλού.
Σήμερα , διόμιση χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, περάσαμε από τις μακέτες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής με αθλητικά έργα ολυμπιακών διαστάσεων,αλλά και τις εξαγγελίες του νυν Δημάρχου,στην σημερινή απραξία,χωρίς ενημέρωση των δημοτών και πολύ περισσότερο χωρίς την συμμετοχή τους στην λήψη των αποφάσεων. Αλήθεια που πήγαν οι εξαγγελίες γιά συμμετοχή;Το μοναδικό Ολυμπιακό Έργο που έγινε είναι το παράνομο και αυθαίρετο Κέντρο Διανομής Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ, ακριβώς δίπλα στα υπό ανέγερση αθλητικά έργα ,στα νηπιαγωγεία και στα σχολεία.
Δείτε γιά το θέμα
Κορυδαλλός
Δημοτική Κίνηση "Δεκαεξάχρονη Πόλη"
Τενεκεδούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια: