Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Πάμε Αλλιώς: Κοπή πίτας και γλέντι την Τσικνοπέμπτη !!!


Την πίτα μας την φτιάξαμε στην Τουλίπα ( Μ. Ασίας και Σάμου, Άνω Κορυδαλλός).Ήταν από τις καλλίτερες που φάγαμε φέτος!!! Και του χρόνου!!!


Οι μικροί Φωτεινόπουλοι έδωσαν με την παρουσία τους το τόνο της Αποκριάς και της Τσικνοπέμπτης...


Η επικεφαλής, Καίτη Κυλάκου,έκοψε την πίτα και έκανε τον απολογισμό του Πάμε Αλλιώς από το 2006 μέχρι σήμερα, από τον οποίο με βεβαιότητα προκύπτει η αισθητή αυτοδιοικητική παρουσία της Δημοτικής μας Κίνησης στον Κορυδαλλό,που μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι καθώς βαδίζουμε στις δημοτικές εκλογές 2010.








Μας τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος από μέλη και φίλους/ες του Πάμε Αλλιώς, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού, Γιάννης Διάκος, ο εκπρόσωπος της Δεκαεξάχρονης Πόλης, Προκόπης Φωτεινόπουλος συν γυναιξί και τέκνοις,η Κούλα Χαραλαμπίδου,ο Γιώργος Γαλόπουλος και η Μαλάμω Αποστολοπούλου , από την Δημοτική Κίνηση Νίκαιας,Κόντρα στο Ρεύμα,αντιπροσωπεία από το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά με επικεφαλής τον Γιώργο Γαλόπουλο, η Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Νικαίας,Έλσας Θεοφυλάκτου,ο Βασίλης Καλαμβόκας,από το μπλόγκ των φιλάθλων Προοδευτικής "Vissini",η Τζένη Βαμβακά από την Δημοτική Κίνηση, Καλημέρα Κερατσίνι και η Εύη Καρακώστα, νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: