Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Παρουσίαση Φωτογραφικού Λευκώματος Δήμου Νίκαιας "Περπατώντας στο Όρος Αιγάλεω"


Ο Δήμος Νίκαιας και το Πνευματικό Κέντρο,παρουσίασαν την έκδοση του λευκώματος «Περπατώντας στο Όρος Αιγάλεω», της Σκευούλας Τσελέκου και του Ηλία Μπαρούνη, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Στην πρόσκληση γιά την εκδήλωση,ο Δήμος Νικαίας επισημαίνει." Η έκδοση αυτή, με την μορφή λευκώματος, παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την χλωρίδα και την πανίδα του Όρους Αιγάλεω, το οποίο έχει περισυλλεγεί μετά από πολύχρονη δουλειά στο βουνό της πόλης μας....Οι συγγραφείς – μελετητές του λευκώματος αναδεικνύουν τις αντιθέσεις της φύσης, κατά την επέλαση του ανθρώπου και ταυτόχρονα δίνουν την ελπίδα ότι δεν είναι ακόμη αργά να αποφευχθεί η οριστική καταστροφή του όρους.
Η έκδοση αυτή μπορεί να αποτελέσει στήριγμα , όλων εκείνων που παλεύουν για την προστασία του Όρους Αιγάλεω, από την άναρχη ανάπτυξη και κυρίως από την καταστροφική επέλαση των μεγάλων συμφερόντων.
Το λεύκωμα της Σκευούλας Τσελέκου και του Ηλία Μπαρούνη, θεωρούμε ότι είναι ένα φράγμα που υψώνεται μπροστά σε όλους αυτούς τους σχεδιασμούς των μεγάλων συμφερόντων και βρίσκουν σύμμαχους, όλες τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις"


Σχετικός Σύνδεσμος:
http://www.polisnikaia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=151&Itemid=1&lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια: