Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Για την προκλητική παρουσία της ΧΑ στον Κορυδαλλό και την επίθεση στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Pasamontana”


                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                            Της  Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς»
με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου

Να μην επιτρέψουμε στην  Χρυσή Αυγή να εγκληματεί. Θέλουμε γειτονιές ζωντανές και ανεκτικές.
  Για δεύτερη φορά σε διάστημα λιγότερο μιας βδομάδας , σήμερα  το πρωί (Σάββατο 10/5 ), ομάδα περίπου 50 Χρυσαυγιτών  πραγματοποίησε προκλητική  εξόρμηση σε κεντρικά σημεία της πόλης του Κορυδαλλού,περνώντας από Πλατεία Βενιζέλου, Πλατεία Ελευθερίας, Ταξιαρχών και Δημητρακοπούλου. Οι Χρυσαυγίτες, μοιράζοντας φυλλάδια εθνικιστικού μίσους και επικολλώντας μεγάλα αυτοκόλλητα σε κεντρικά σημεία της πόλης με φασιστικά σύμβολα , κατευθύνθηκαν για δεύτερη φορά στο στέκι της  «Pasamontana”  στην Δημητρακοπούλου και επιτέθηκαν  σ΄ αυτό, ενώ υπήρχε κόσμος μέσα και εκτοξεύοντας ύβρεις και συνθήματα έσπασαν ένα τζάμι. Αν και  η αστυνομία κλήθηκε άμεσα η μόνη της «παρέμβαση» ήταν να παρακολουθεί τα γεγονότα. Αλλά  και η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σταύρος Κασιμάτης, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, τηρούν  στάση σιωπής. Γιατί άραγε;  
  Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου καταδικάζει τις πράξεις των φασιστών της ΧΑ που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με την παρουσία τους τις γειτονιές του Κορυδαλλού και τις συλλογικότητες που αναπτύσσουν αντιφασιστική δράση, όπως αυτή της «Pasamontana”  
  Καλούμε  όλους τους Δημοκρατικούς Πολίτες τους εργαζόμενους, άνεργους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, αυτοαπασχολούμενους, να αντισταθούν σε αυτή την λογική και να συμπαραταχθούν  στον αγώνα που δίνουμε ενάντια στον φασισμό και στο εθνικιστικό μίσος . 
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ NA ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Να αντισταθούμε  στον ρατσισμό,  τον φασισμό,  στην φτηνή πολιτική καπηλεία της ξενοφοβίας, τον ακροδεξιό  λαϊκισμό. Να μην επιτρέψουμε στην  Χρυσή Αυγή να εγκληματεί. Θέλουμε γειτονιές ζωντανές και ανεκτικές.

 

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ , 10-5-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: