Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κορυδαλλός, Πάμε Αλλιώς , εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση ψηφοδελτίου : Μήνυμα νίκης και ανατροπής στον Κορυδαλλό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
Τη Τρίτη 29 Απριλίου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «Πάμε Αλλιώς».
Με μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο στη Πλ. Ελευθερίας, δόθηκε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής στις εκλογές του Μαίου στο Κορυδαλλό.
Το πλήθος του κόσμου αλλά και ο παλμός της συγκέντρωσης απέδειξαν ότι βρισκόμαστε σε τροχιά μεγάλων αλλαγών στη πόλη, αλλαγών και ανατροπών για μια καλύτερη μέρα.
Η υποψήφια Δήμαρχος Καίτη Κυλάκου έδωσε το στίγμα της πολιτικής συγκυρίας που βιώνουμε και επισήμανε με λόγο άμεσο τα προβλήματα που δημιούργησε στη πόλη μας και τη τοπική κοινωνία η οικονομική κρίση και οι πολιτικές των μνημονίων που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας μεγάλα τμήματα των συμπολιτών σε βαθιά ανθρωπιστική κρίση.
Μίλησε για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και την αδυναμία της να στηρίξει όλο αυτό το διάστημα τους αδύναμους συμπολίτες μας καθώς και για την επιλογή των διοικούντων να υλοποιήσουν τις κυβερνητικές πολιτικές με οποιοδήποτε κόστος και να μην αντισταθούν πουθενά, οδηγώντας σε πλήρη αποδιοργάνωση και υποβάθμιση τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους δημότες.
«20 χρόνια ήταν αρκετά για να χάσει η πόλη τον προσανατολισμό της και τη ταυτότητα της, τώρα είναι η ώρα της ανατροπής».
«Δε χρωστάμε σε κανέναν και για αυτό μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε πολλά»
Η κ. Κυλάκου έβαλε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το Πάμε Αλλιώς ως Δημοτική Αρχή, θέτοντας ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τη στήριξη των αδυνάμων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με τη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, που γέμισε με αισιοδοξία τον κόσμο που ήταν εκεί αφού κατά γενική ομολογία πρόκειται για ένα αξιόμαχο και πλουραλιστικό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους καταξιωμένους με αγωνιστική ταυτότητα,, με επιστημονική επάρκεια και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ένα ψηφοδέλτιο διαφορετικό από τα άλλα με πολιτική ταυτότητα αριστερή προοδευτική και με κοινωνική εμβέλεια πολύ μεγάλη.
Ξεχωριστή παρουσία και τόνο έδωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στο Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης , ο οποίος με τη παρέμβαση του έδωσε μήνυμα μαχητικότητας, νίκης και ελπίδας από όλες τις γειτονιές του Πειραιά.
Το παρόν και την πολύτιμη στήριξη τους έδωσαν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά Παναγιώτης Λαφαζάνης και Τζένη Βαμβακά, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Μανόλης Σαρρής, οι πρώην πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρα Κρούπη, Ανδρέας Καπελεντζής και Σπύρος Γαβριήλ και ο Γιώργος Σαπουνάς μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψηφοδέλτιο Νίκης και Ανατροπής με 77 υποψηφίους
http://pamealliws.blogspot.gr/2014/04/blog-post_27.html
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: