Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ‘ ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ’σε ένα πολυτελέστατο έντυπο 16 σελίδων, κόστους κάποιων χιλιάδων ευρώ . Αποτελεί πρόκληση για τους πολίτες της πόλης που βιώνουν μια από τις πιο δύσκολές στιγμές του τόπου.


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ‘ ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ’
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών ο κ. Κασιμάτης επιχειρεί με μια εντυπωσιακή κίνηση να πείσει τους πολίτες του Κορυδαλλού ότι ζουν σε ένα δήμο που επιτελείται ένα οικονομικό θαύμα. Σύμφωνα με την δημοτική αρχή στην Ελλάδα της κρίσης και τον μνημονίων, ο δήμος Κορυδαλλού μείωσε το χρέος του κατά 30%, έγιναν έργα ‘πνοής για το σήμερα και το αύριο’ και δρομολογούνται υποδομές που ‘επενδύουν στο μέλλον’. Όλα αυτά σε ένα πολυτελέστατο έντυπο 16 σελίδων, κόστους κάποιων χιλιάδων ευρώ που πέρα από την πλαστή εικόνα του δήμου ΄Παράδεισος΄ αποτελεί πρόκληση για τους πολίτες της πόλης που βιώνουν μια από τις πιο δύσκολές στιγμές του τόπου.
Ενημερώνουμε τον δήμαρχο ότι οι καιροί που έπειθε τους πολίτες με τις πολυτέλειες, τις φιέστες, τα φώτα και τους προβολείς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για τον Κορυδαλλό με τα δεκάδες κλειστά μαγαζιά, τους χιλιάδες ανέργους και τα σπίτια χωρίς ρεύμα, υπάρχει μια μόνη λύση η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες να γυρίσουν την πλάτη σε όσους διαχειρίστηκαν το δήμο για 20 χρόνια, στηριζόμενοι και στηρίζοντας όλες αυτές τις κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και τα μνημόνια.
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες να γυρίσουν την πλάτη στους τρεις υποψηφίους δημάρχους που διαχειρίστηκαν μαζί τον δήμο όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουν ακριβώς τις ίδιες ευθύνες και προσπαθούν συντονισμένα να εξαπατήσουν τους πολίτες του Κορυδαλλού με την δήθεν ανεξαρτητοποίηση τους.
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισες να γυρίσουν την πλάτη στον προερχόμενο από την κυβερνητική παράταξη υποψήφιο δήμαρχο και σε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, μέλη της ΝΔ που κρύβονται σε όλα τα δήθεν ανεξάρτητα – προοδευτικά ψηφοδέλτια.
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισες να γυρίσουν την πλάτη σε όλους του υποψήφιους δημάρχους, που ‘αδιαφόρησαν΄ για το αυγό του φιδιού που δυνάμωνε στην πόλη και μέχρι και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κυκλοφορεί ελεύθερα στην πόλη ως ‘εγκληματική οργάνωση΄ και τρομοκρατεί τους πολίτες που αντιστέκονται. Καμία ανοχή στον φασισμό και την Χρυσή Αυγή.
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο ελπίδας
 
και ανατροπής του ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ και την υποψήφια δήμαρχο ΚΑΙΤΗ ΚΥΛΛΑΚΟΥ. Με τους πολίτες για τους πολίτες, μπορούμε να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για να αλλάξουμε την ζωή μας. Με τι δυνάμεις της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή στην πόλη και την χώρα.
15-5-2014
Γραφείο Τύπου
 ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: