Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Απέναντι στον κ. Σγουρό για την Περιφέρεια ο κ. Χρήστου.


Την κρυφή ατζέντα Σγουρού έφερε στην επιφάνεια ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, κωδικοποιώντας τις διαφωνίες σε ανοιχτή επιστολή – καταγγελία κατά του απερχόμενου Περιφερειάρχη.




Μεταξύ άλλων, στα κύρια σημεία της επιστολής αυτής αναφέρεται:
«η Αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργήσει "ως στέρεο κοινωνικό δίχτυ προστασίας όλων των πολιτών από την κρίση", αξιοποιώντας τις "αναξιοποίητες" -όπως καταγγέλλει- θεσμικές δυνατότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός επανεκκίνησης και ανάπτυξης της περιφερειακής και της εθνικής οικονομίας. Είναι υποχρέωση της Αυτοδιοίκησης να αναδείξει και να αξιοποιήσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Περιφέρειας Αττικής στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα. Μπορεί να το επιτύχει εάν δράσει ως συντονιστής και θεσμικός εγγυητής", υπογραμμίζει κάνοντας λόγο για "τεράστια αποθέματα αναξιοποίητου πλούτου".
Αποκαλύπτει επίσης, ότι οι απόψεις του με εκείνες του κ Σγουρού «δεν συνέπιπταν» σε κρίσιμα σημεία και αναφέρει ενδεικτικά
«...συγκεντρωτικός τρόπος λειτουργίας της διοίκησης, μεταφορά λυμάτων από ανατολική Αττική στη Ψυττάλεια, ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ, κοινωνική πολιτική, αξιοποίηση Δραπετσώνας με μπροστάρη την Αυτοδιοίκηση, αναβάθμιση θεσμικού βάρους περιφερειακών ενοτήτων, σύμφωνο συνεργασίας Αυτοδιοίκησης με τρόικα, άρση προκλητικών ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων με ριγμένο τον ευρύτερο Πειραιά κ.λπ...".

Όλα τα παραπάνω, που αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλόυ, έχουν την ιδιαίτερη σημασία τους για τη μάχη της Ανατροπής στην Περιφέρεια και στο Δήμο Κορυδαλλού και τα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον...

http://www.avgi.gr/article/2480504/-krufi-atzenta-sgourou-apokaluptei-o-st-xristou

Δεν υπάρχουν σχόλια: