Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του ΄'Πάμε Αλλιώς" για την σκόπιμη διαρροή φημολογιών από διάφορα "κέντρα" και "παράκεντρα"

Απέναντι στην σκόπιμη  διαρροή φημολογιών από διάφορα "κέντρα" και "παράκεντρα" που φέρουν την Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού " Πάμε Αλλιώς" να στηρίζει δήθεν, είτε τον ένα, είτε τον άλλο μονομάχο του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Κορυδαλλό, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι εμείς πρώτοι από όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς στις 21-5-2014 με ομόφωνη απόφασή μας ότι δεν επιλέγουμε κανένα από τους υποψήφιους Δημάρχους του βου γύρου και   καλούμε τους  Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες τη Κυριακή και να δώσουν ηχηρό μήνυμα ανατροπής με τη ψήφο τους στις Περιφερειακές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές.
Κορυδαλλός 24/5/2014
Γραφείο Τύπου "Πάμε Αλλιώς"
Σας επισυνάπτουμε ολόκληρο το κείμενο

                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χιλιάδες Κορυδαλλιώτισσες και Κορυδαλλιώτες που μας τίμησαν με τη ψήφο και τη στήριξη τους τη προηγούμενη Κυριακή. Τους ευχαριστούμε που λειτούργησαν αγνοώντας ισχυρούς μηχανισμούς και απορρίπτοντας το πελατειακό σύστημα.
Δώσαμε έναν γνήσιο, δύσκολο και ανιδιοτελή αγώνα όπως έχουμε μάθει να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Καταθέσαμε με ειλικρίνεια και αγωνιστικότητα τις προγραμματικές μας θέσεις και απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη πόλη και τους κατοίκους της και καταδείξαμε από την πρώτη στιγμή τη ριζική διαφωνία και αντίθεση μας με τις πολιτικές που ασκούνται τα τελευταία 20 χρόνια.
Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου στη πόλη μας στη χώρα και στην Ευρώπη.
Το μήνυμα μας έφτασε σε κάθε γωνιά του Κορυδαλλού και πιστεύουμε ότι η απήχηση των θέσεων του «Πάμε Αλλιώς» στην κοινωνία, υπερβαίνει κατά πολύ τον συσχετισμό που αποτυπώθηκε στην κάλπη.
Το ποσοστό των συμπολιτών μας που μας επέλεξε, καθιστά το "Πάμε Αλλιώς" ισχυρή αυτοδιοικητική δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο και στη πόλη και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε και να παλέψουμε με ακόμη περισσότερες δυνάμεις και αισιοδοξία για το αύριο.
Ο 2ος γύρος των Δημοτικών Εκλογών στο Κορυδαλλό δεν μπορεί να μας βάλει σε κανένα δίλημμα.  Η απόστασή μας με τα αντίστοιχα προγράμματα, τις πρακτικές και ιδέες, η διαφορά μας σε επίπεδο Αρχών και με τους δυο συνδυασμούς είναι εμφανής και αδιαπραγμάτευτη.
Καμία από τις δύο υποψηφιότητες δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο Κορυδαλλό την επόμενη ημέρα.
Καλούμε τους Κορυδαλλιώτες και τις Κορυδαλλιώτισσες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες τη Κυριακή και να δώσουν ηχηρό μήνυμα ανατροπής με τη ψήφο τους στις Περιφερειακές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές.
Κορυδαλλός 21/5/2014
Γραφείο Τύπου "Πάμε Αλλιώς"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: