Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη,15 Δεκεμβρίου 2011, Ανοιχτή Συνέλευση "Πάμε Αλλιώς"

                                   
                    ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  Η Δημοτική Κίνηση  "Πάμε Αλλιώς" σας καλεί τη Πέμπτη 15/12/2011 στις 8.00 μμ  στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού, 3ος όροφος ( Γρηγορίου Λαμπράκη και Καρυταίνης 1 .
                              
    Η επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου 2010 μας βρήκαν απέναντι σε μια ζοφερή πραγματικότητα. Η κοινωνία οδηγήθηκε  μαζικά στην  ανεργία, την υποαπασχόληση και την ανασφάλιστη εργασία, ενώ την ίδια στιγμή υφίσταται μια άνευ προηγουμένου ισοπεδωτική πολιτική αφαίμαξης  των εισοδημάτων με δυσβάστακτους φόρους, με έκτακτες εισφορές, με χαράτσια. 
   Η επίθεση που  δέχθηκε η τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του "Καλλικράτη", αλλά  και συνολικότερα οι κοινωνικές δαπάνες για την υγεία την παιδεία και το περιβάλλον μέσω του μνημονίου και του ΔΝΤ, είναι πρωτοφανείς. 
    Εδώ και δύο χρόνια  η Κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ  με τις πολιτικές  που επέβαλαν με πρόσχημα την σωτηρία της πατρίδας  πολλαπλασίασαν την ύφεση, αύξησαν την φτώχεια , μεγάλωσαν τον κοινωνικό αποκλεισμό, ισοπέδωσαν την κοινωνία.  Ήταν πολιτικές αδιέξοδες, που διαιώνισαν την κρίση με στόχο να μην θιγούν οι τράπεζες, οι χρηματιστές και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. 
   Το ζητούμενο για την αυτοδιοίκηση είναι αν θα σταθεί αλληλέγγυα δίπλα στην κοινωνία για να αλλάξει αυτή η  πολιτική ή θα ακολουθήσει την πολιτική των μνημονίων, περικόπτοντας θέσεις εργασίας και κοινωνικό έργο, συμβάλλοντας, δηλαδή, με τη σειρά της στην κοινωνική κατάρρευση της χώρας μας
  Γι αυτό σας καλούμε σε εγρήγορση και ετοιμότητα ώστε μέσα από τους μαζικούς, λαϊκούς αγώνες να δώσουμε την δική μας απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις. 
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: