Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στον ΄Ανω Κορυδαλλό οι φλόγες έκαψαν τους κόπους μιάς ζωής


Ξημερώματα της δεύτερης μέρας των φετινών Χριστουγέννων ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο ισόγειο τριόροφης κατοικίας στον Άνω Κορυδαλλό.Πολύ γρήγορα η φωτιά εξαπλώθηκε και στους άλλους ορόφους με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το ισόγειο και να πάθουν σοβαρές ζημιές ο πρώτος και δεύτερος όροφος.Ο ιδιοκτήτης του ισογείου,Δημήτρης Β,που ζούσε μόνος του και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας,και οι αδελφές του,ιδιοκτήτριες των δύο άλλων ορόφων,που ζούσαν με τις οικογένειές τους,κατάφεραν να σωθούν από τις φλόγες και να καλέσουν σε βοήθεια την πυροσβεστική.Τα πυροσβεστικά οχήματα που έφθασαν αντιμετώπισαν μεγάλη δυσκολία να ελέγξουν τις φλόγες και υπήρχε φόβος γιά επέκταση στα διπλανά σπίτια.Τελικά η φωτιά έσβησε λίγο πριν το μεσιμέρι.
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού Πάμε Αλλιώς,μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός,αποφάσισε να εκφράσει την συμπαράστασή της στον Δημήτρη Β. και στις οικογένειες των αδελφών του και ν΄ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό(τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιήσουμε τον αριθμό) γιά την οικονομική τους ενίσχυση.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι και ο Δήμος Κορυδαλλού θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο τους ανθρώπους που χρονιάρες μέρες έπαθαν αυτή την καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: