Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Στο Κόκκινο η αγωνία του εμπορικού κόσμου του Κορυδαλλού από τον κυκλοφοριακό αποκλεισμό των δρόμων γύρω από την Πλατεία Ελευθερίας

Καλούμε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας ν΄αναλάβουν τις ευθύνες τους.  
 Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς", αφουγκραζόμενη την αγωνία του εμπορικού κόσμου του Κορυδαλλού από τη μη παράδοση στην κυκλοφορία των γύρω δρόμων από την Πλατεία Ελευθερίας, έχει επανειλημμένα ζητήσει από τη Δημοτική Αρχή να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Ενώ ο δρόμος έχει τελειώσει εδώ και δύο βδομάδες , η κατάσταση παραμένει ίδια και επιτείνει τον  ασφυκτικό κλοιό του  εμπορικού  κόσμου , που κοντά στη ζοφερή οικονομική κρίση, έχει πληγεί και από την μετ΄ εμποδίων πρόσβαση των καταναλωτών.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ως ημέρα παράδοσης η 31η Μαρτίου 2013, για να μετατεθεί, ένα μήνα μετά, στις 29 Απριλίου 2013 και πρόσφατα στις 30-6-2013, για λόγους που αφορούσαν το Δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. Ο εμπορικός κόσμος και στη πόλη μας, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή πολύ σοβαρά προβλήματα: Η κρίση, ο Φ.Π.Α., το φορολογικό, ή έλλειψη χρηματοδότησης από τις Τράπεζες, το ασφαλιστικό, το ύψος των μισθωμάτων, οι εξώσεις, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ενδεικτικό της κατάστασης αυτής είναι ότι αυξάνονται οι ανασφάλιστοι έμποροι και επαγγελματίες, που λόγω της αδυναμίας καταβολής των εισφορών, προσέρχονται για ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα στο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά.
 Με δεδομένη αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα , η οποία δεν πρόκειται να βελτιωθεί, εάν δεν ανατραπούν οι δυσβάσταχτες πολιτικές λιτότητας των μνημονίων, «υφίσταται κατεπείγουσα ανάγκη»   οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι , όπως και οι πάροδοι αυτών, αποδοθούν, στην κυκλοφορία, για να «ανασάνει» ο εμπορικός κόσμος.
Καλούμε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας ν΄αναλάβουν τις ευθύνες τους.  
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: