Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση του "Πάμε Αλλιώς" για τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες σε ημέρα απεργίας και κινητοποιήσεων των Δήμων και των εργαζομένων Πανελλαδικά


 Ενώ η Γενική Συνέλευση των Δημάρχων (Κ.Ε.Δ.Ε.) που συνεδρίασε, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και υπό την παρουσία χιλιάδων εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε το κλείσιμο των Δήμων και την αναστολή λειτουργίας τους από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και ενώ ο Δήμος Κορυδαλλού είναι σε κατάληψη από το Σύλλογο Εργαζομένων, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού και η πλειοψηφία συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο για χθες, 15-7-2013 στις 8.30 μμ. Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιούσε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες μέλη της, στην Πλατεία Συντάγματος και η Συναυλία Καλλιτεχνών.
Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καίτη Κυλάκου και Ιφιγένεια Γεωργακοπούλου, εκφράζουν την αντίθεσή τους για την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου σε ημέρα απεργίας και κινητοποιήσεων των Δήμων πανελλαδικά και χιλιάδων εργαζομένων και γι΄ αυτό το λόγο απείχαμε χτες από την συνεδρίαση.  
Αυτές τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα για την επιβίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καλούμαστε όλοι/ες να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να πρωτοστατήσουμε στη συγκρότηση ενός μετώπου Αυτοδιοίκησης, τοπικών κοινωνιών και εργαζομένων, ενός μετώπου αντίστασης και ανατροπής. Ενός μετώπου για την υπεράσπιση των κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων και την αγωνιστική αντίσταση στις διαλυτικές ρυθμίσεις για την εφεδρεία και τις απολύσεις, τη συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και τη μείωση των μισθών.

Κορυδαλλός, 16-7-2013

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: