Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Δεν πάει άλλο. Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί και αυτή η κυβέρνηση και οι εκλεκτοί της στο Δήμο Κορυδαλλού πρέπει να φύγουν τώρα.

  Εργαζόμενοι/ες του Δήμου Κορυδαλλού  επικοινώνησαν με την Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού ¨Πάμε Αλλιώς και εξέφρασαν την αγωνία και την οργή τους  γιά την νέα επίθεση  της μνημονιακής Κυβέρνησης στις υπηρεσίες και τις Δομές της Αυτοδιοίκησης.
 Το "Πάμε Αλλιώς  καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Μας πήραν  τους μισθούς και τις συντάξεις, τετραπλασίασαν  την ανεργία στην εποχή του μνημονίου, έστειλαν στην απελπισία και την αυτοκτονία χιλιάδες συμπολιτών μας και τα παιδιά μας στη μετανάστευση. Τώρα θέλουν να πάρουν και τα σπίτια μας. Το νερό, η ενέργεια και η δημόσια περιουσία, βγαίνουν στο σφυρί. Το κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, ο περιορισμός των παροχών υγείας οδηγεί σε ακόμα περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων. Δεν πάει άλλο. Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί και αυτή η κυβέρνηση και οι εκλεκτοί της στο Δήμο Κορυδαλλού  πρέπει να φύγουν  τώρα.
 Στηρίζουμε  τους αγώνες των εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού, θα πρωτοστατήσουμε στην οργάνωσή τους  και θα ενημερώσουμε τους Κορυδαλλιώτες/σσες.  
Κορυδαλλός, 7-7-2013
"Πάμε Αλλιώς"
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: