Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Επείγουσα Εκκληση για τους άστεγους απο Πειραιά !Nτροπή να τους κυνηγούν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές μέσα στον χιονιά ! Διαμαρτυρηθείτε τώρα.

Την παρακάτω έκκληση βοήθειας στους άστεγους του Πειραιά μας έστειλε αργά χθές βράδυ Πειραιώτης φίλος του stopcartel.Τη δημοσιεύουμε με την απαίτηση πρός τις καθεστωτικές Αρχές να βοηθήσουν ανθρώπινα τον κόσμο που το σύστημα το οποίο υπηρετούν μετέτρεψε απο αξιοπρεπή σε ζητιάνο..με την προσθήκη ότι απο την ανθρωπιστική καταστροφή που τα αφεντικά τους ετοίμασαν για την πατρίδα,πιθανό ούτε οι ίδιοι δεν θα γλυτώσουν.Ας κάνουν το ανθρώπινο καθήκον τους τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο πρίν θρηνήσουμε και άλλα θύματα-συνανθρώπους μας..

ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ..

ΕΝΑ SOS ΦΙΛΟΙ - ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ! - Παρακαλούμε τον Δήμο Πειραιά για τους άστεγους.


Πηγή εδώΚάναμε  μια γύρα στο κέντρο του Πειραιά για να δώσουμε μερικά ρούχα και κουβέρτες σε άστεγους και για να τους βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο ώστε να μη πεθάνουν από το ψύχος.

Οι περισσότεροι κρυμένοι φυσικά σε μέρη που δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε.

Κατεβήκαμε στον λιμένα και στους χώρους αναμονής επιβατηγού κοινού που είχαν air-condition, έτσι  είχαν κάτσει αρκετοί μέσα σε αυτούς και αυτό που μάθαμε ότι στις 21:00 κάθε βράδυ κλειδώνονται αυτοί οι χώροι και βγάζουν τους άστεγους έξω!!!

Παρακαλούμε τον Δήμο του Πειραιά να τους παρέχει όλο το βράδυ αυτούς τους χώρους που είναι ζεστοί και δεν θα καρυδώνουν από το ψύχος.

Αυτοί οι χώροι έχουν και τουαλέτες, και νερό!

Στο λιμένα που είναι κοντά στον Άγιο Νικόλαο βρήκαμε έξω τρεις άστεγους και τους δώσαμε κουβέρτες και μπουφάν!

Στη μεριά του λιμανιού που δένουν τα καράβια της Κρήτης στον χώρο  αναμονής επιβατών έχει και καντίνα. ένας πολύ ζεστός και καθαρός χώρος.

Υπάλληλος μας ανέφερε ότι οι άστεγοι κάθονται στα καθίσματα εκεί καθ' όλη την διάκια της ημέρας.

Ρωτήσαμε που μπορούμε να βρούμε άστεγους και αν ξέρουν που πάνε μετά από εκεί καθώς κλείνει στις 21:00 και αυτός ο χώρος.

Μας  ανέφερε ότι δεν γνωρίζει διότι τους κυνηγούν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

Ντροπή μας να γίνονται αυτά τον 21 αιώνα!

Γραφει: Χρήστος Frik

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: