Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ψηλά το κεφάλι με αξιοπρέπεια και περηφάνεια.

Στην αυριανή Πρωτομαγιά συμμετέχουμε και διαδηλώνουμε. Αγωνιζόμαστε γιά ν΄ανατρέψουμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Φέτος η Πρωτομαγιά 2011 μας βρίσκει στη δίνη μιάς δοκιμασίας με φόντο τα χρέη, την ύφεση, την ανεργία, την ανασφάλεια, την οργή, την μελαγχολία. Περικοπές παντού: στους μισθούς, στις συντάξεις, στην υγεία, στην πρόνοια,στην παιδεία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον πολιτισμό, στην αξιοπρέπειά μας. Κι από την άλλη , ο κυνισμός, η υποκρισία, η ατιμωρησία. Αυτό το τοπίο αποκαλύπτει πόσο καταστροφική είναι η αυταπάτη του νεοφιλελεύθερου μύθου που οι κρατούντες, νυν και πρώην, μας επέβαλαν ως μονόδρομο προκειμένου να πείσουν ότι όσο αυξάνονται τα κέρδη τόσο ωφελούνται οι εργαζόμενοι, όσο πιο ασύδοτη η αγορά τόσο πιο καλά ρυθμίζονται οι ανάγκες της κοινωνίας.
Σήμερα όμως αποκαθίσταται στη συνείδηση του κόσμου της εργασίας και του μόχθου η πραγματική εικόνα : κέρδος και μερίδιο της εργασίας, αγορά και κοινωνικές ανάγκες βρίσκονται σε διαφορετικές όχθες.
Ψηλά το κεφάλι με αξιοπρέπεια και περηφάνεια. Στην αυριανή Πρωτομαγιά συμμετέχουμε και διαδηλώνουμε. Αγωνιζόμαστε γιά ν΄ανατρέψουμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και συντασσόμεθα ανοιχτά με τα κινήματα και τους αγώνες των εργαζομένων , με τις επιτροπές αγώνα στις γειτονιές γιά την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία και αξιοπρεπή διαβίωση, στη δωρεάν παιδεία, στην υγεία. Αγωνιζόμαστε γιά την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
Γιά το «Πάμε Αλλιώς» σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά η υπεράσπιση του κοινωνικού χαρακτήρα της Τ.Α είναι στόχος και προτεραιότητα.Τα προβλήματα στον Κορυδαλλό από το Μνημόνιο και τον Καλλικράτη είναι ορατά σε όλους μας, όπως είναι ορατές και οι ευθύνες αυτών που υπερασπίστηκαν αυτές τις πολιτικές εδώ και χρόνια.
Καλούμε τους συμπολίτες/σσες μας σε πρωτοβουλίες και κοινή δράση γιά τα μικρά, τοπικά και καθημερινά μέχρι τα μεγαλύτερα και πανανθρώπινα. Από αυτή τη δράση θα προκύψει το καινούργιο. Θα αναδειχθούν οι πολιτικές και αυτοδιοικητικές συσπειρώσεις και εκφράσεις των απλών καθημερινών ανθρώπων που θα πάρουν το μέλλον και τη ζωή στα χέρια τους.


Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού "Πάμε Αλλιώς"

Δεν υπάρχουν σχόλια: