Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ουραγοί της διαφάνειας και πρωταθλητές της παραπληροφόρησης




Οι απαντήσεις που πήραν, όλοι όσοι καταγγέλουν ή έχουν διαφορετική άποψη για πράξεις και παραλείψεις του Δήμου, απ΄τους "αρμόδιους" στα θέματα του προύπολογισμού, του ΚΥΤ της ΔΕΗ και στο θέμα της μαζικής κοπής των δέντρων στον Κορυδαλλό,μας υποχρεώνουν να ανασύρουμε ένα απόσπασμα από τη στήλη "Κορυδαλλιώτικα Τιτιβίσματα", που δημοσιεύσαμε, πριν από ένα χρόνο ακριβώς στην εφημερίδα μας.
"...Αυτό το κωμικοτραγικό σοσιαλδεξιό συνοθύλευμα, με λόγο πατερναλιστικό, γεμάτο γενικότητες, με δυσανεξία στη διαφορετικότητα και ψέματα,δεν αξίζει στην πόλη μας. Αυτός ο πρωτογονισμός και η κατακεραύνωση με ασύστολη φαιά προπαγάνδα κατά αυτών που δεν συμπλέουν μαζί τους, τους οποίους βλέπουν ως εισβολείς στο χώρο-ιδιοκτησία τους, είναι πισωγύρισμα, ξεκάθαρα πράγματα".
Ναι, η κατάσταση είναι τόσο χάλια!!! Και όσοι εντός ή εκτός Δημοτικού Συμβουλίου σιωπούν ή πουλάνε καθωσπρεπισμό στουρθοκαμηλίζοντας,γιά να το παίξουν αντιφρονούντες, όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα έχουν πρόβλημα,θα είναι και αυτοί στο στόχαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: