Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Ουραγοί της διαφάνειας και πρωταθλητές της παραπληροφόρησης
Οι απαντήσεις που πήραν, όλοι όσοι καταγγέλουν ή έχουν διαφορετική άποψη για πράξεις και παραλείψεις του Δήμου, απ΄τους "αρμόδιους" στα θέματα του προύπολογισμού, του ΚΥΤ της ΔΕΗ και στο θέμα της μαζικής κοπής των δέντρων στον Κορυδαλλό,μας υποχρεώνουν να ανασύρουμε ένα απόσπασμα από τη στήλη "Κορυδαλλιώτικα Τιτιβίσματα", που δημοσιεύσαμε, πριν από ένα χρόνο ακριβώς στην εφημερίδα μας.
"...Αυτό το κωμικοτραγικό σοσιαλδεξιό συνοθύλευμα, με λόγο πατερναλιστικό, γεμάτο γενικότητες, με δυσανεξία στη διαφορετικότητα και ψέματα,δεν αξίζει στην πόλη μας. Αυτός ο πρωτογονισμός και η κατακεραύνωση με ασύστολη φαιά προπαγάνδα κατά αυτών που δεν συμπλέουν μαζί τους, τους οποίους βλέπουν ως εισβολείς στο χώρο-ιδιοκτησία τους, είναι πισωγύρισμα, ξεκάθαρα πράγματα".
Ναι, η κατάσταση είναι τόσο χάλια!!! Και όσοι εντός ή εκτός Δημοτικού Συμβουλίου σιωπούν ή πουλάνε καθωσπρεπισμό στουρθοκαμηλίζοντας,γιά να το παίξουν αντιφρονούντες, όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα έχουν πρόβλημα,θα είναι και αυτοί στο στόχαστρο.

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το blog σας .

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr